Emisiunea Legile Afacerilor intra pe Profit. Din 4 Octombrie ora 21:00, online si in retelele UPC si Digi
Luni, 24 Septembrie 2018
 

Emisiunea moderata de Andrei Cristea intra pe televiziunea Profit.ro, recent aparuta in portofoliul companiei care detine licentele Look TV, Look Plus precum si canalele HD ale celor doua posturi, este receptionata in toata tara, cu acoperirea nationala data de retele de cablu UPC si Digi

adplayers. info  

Emisiunea Legile Afacerilor, moderata de Andrei Cristea, intra pe televiziunea Profit.ro, recent aparuta in portofoliul companiei care detine licentele Look TV, Look Plus precum si canalele HD ale celor doua posturi, este receptionata in toata tara, cu acoperirea nationala data de retele de cablu UPC si Digi, anunta reprezentantii de relatii publice ai emisiunii.

Potrivit informarii, Legile Afacerilor debuteaza pe televiziunea Profit incepand de Joi, 4 Octombrie, ora 21:00, si va fi disponibila pe profit.ro, online si in retelele UPC si Digi.

Pe langa emisiunea Legile Afacerilor, televiziunile Look au anuntat recent un plan ambitios de expansiune in mass-media romaneasca, prin achizitionarea drepturilor de transmisie pentru Liga Campionilor, Europa League, Liga 1 si difuzarea unor filme si seriale premium.

“Legile Afacerilor” a debutat la Money Channel acum mai bine de 7 ani, timp in care a detinut 6 din primele 10 recorduri de audienta ale televiziunii de business, in cei aproape 4 ani si jumatate de difuzare.

Cu invitati lideri din avocatura, consultanta si business, programul a rulat pentru o scurta perioada pe portalul Hotnews.ro, unul din site-urile cu cel mai mare trafic din Romania. Legile Afacerilor s-a difuzat pentru doua sezoane (un an calendaristic), pe TVR 2, al doilea canal al televiziunii nationale, beneficiind de reluari pe TVR HD si TVR International.

Mai mult in Media, TV,

 


PUBLICITATE: