Dunhill Dimensions pe muzica iberica
Vineri, 28 Aprilie 2006

( AdPlayers.ro ) Dunhill mixeaza muzica iberica live. In cadrul primului concert exclusivist din seria evenimentelor Dunhill Dimensions, DJ Alvaro G. Velilla, rezident El Divino, Ibiza, si Paco Fernández, unul dintre autorii seriei Café del Mar, aduc la Bucuresti, in Embryo Club, atmosfera party-urilor din Ibiza.

Pe langa oficialii Grey Worldwide Romania -  autorii evenimentului, Dunhill Dimensions din Bucuresti care a avut loc miercuri seara i-a prins in postura de admiratori si alte cateva vedete ale industriei de comunicare. Printre ei – Corina Barladeanu (2activePR) , Bogdan Manea (Brightness) sau Alexandra Tanjala (Sister&Co).

Evenimente in Bucuresti, Constanta, Cluj si Timisoara

Pe langa evenimentul din clubul Embryo, campania de comunicare a conceptului Dunhill Dimensions cuprinde alte patru evenimente de anvergura care vor avea loc in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Constanta, Cluj si Timisoara. In Romania, Dunhill este o marca a companiei British American Tobacco. 

Concertul imbina stiluri muzicale diferite, instrumente clasice si sound-uri moderne. New Jazz, Downtempo, Broken Beats si Groovy House, mixate de DJ Al Velilla, se completeaza cu acordurile de chitara live ale lui Paco Fernández, unul dintre initiatorii curentului Café del Mar si al muzicii “chill out”. Spectacolele celor doi artisti sunt inedite prin faptul ca acestia improvizeaza tot timpul, fara sa aiba un program prestabilit.

Dupa cum sustin promotorii proiectului, reprezentantii agentiei Grey Worldwide Romania, spectacolul celor doi artisti, a carui unicitate vine din improvizatie si din fuziunea speciala de culturi si stiluri muzicale, se integreaza perfect conceptului Dunhill Dimensions. Explicand conceptul seriei de evenimente, reprezentantii agentiei spun ca marca de tigarete Dunhill se adreseaza consumatorilor sai rafinati din Romania printr-o serie de evenimente ce imbina patru tendinte de lifestyle: culinare, design interior, reprezentatii artistice moderne si antreprenoriat.

Biografiile artistilor

Chitarist si compozitor, Paco Fernández se numara printre primii muzicieni care au integrat noua tehnologie a computerului in viziunea muzicii mediteraneene. De altfel, Paco Fernández este considerat initiatorul curentului Café del Mar. Dupa inregistrarea primului sau album solo, “Vivir En El Mediterraneo” impreuna cu cativa dintre cei mai buni muzicieni spanioli, a plecat intr-un turneu de anvergura prin Europa si a inceput sa inregistreze noile sale compozitii cu renumiti producatori internationali.

Alvaro G. Velilla este rezident al casei de discuri OM Records, fiind DJ inca din 1994, iar din 1998 devenind si producator. Alvaro G. Velilla este cunoscut in Spania pentru modul in care a reusit sa imbine influente si genuri muzicale foarte diferite: jazz, funk, soul, dub, hip-hop, house, broken beats & deep electronic, mixand in renumite cluburi din Ibiza, precum El Divino sau Pacha. De asemenea, este renumit pentru emisiunea sa – Suburbana – realizata pentru Ibiza Global Radio.

Iulian Toma info@adplayers.ro

.

Corina Barladeanu ( 2activePR)

.

Ilinca Manea si Bogdan Manea (Brightness).

 


PUBLICITATE: