Donna Karan da 700.000 EUR pe Baguci
Joi, 19 Octombrie 2006
Donna Karan da 700.000 EUR pe Baguci (AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Elena Baguci este imaginea celui mai recent parfum Donna Karan. Potrivit lui Liviu Ionescu, Director la MRA, agentia de modeling care a lansat-o în România, românca a câstigat imaginea parfumului si un contract cu Donna Karan de trei ani, în valoare de 700.000 Euro.

Campania parfumului Donna Karan care a aparut pe piata din luna Septembrie 2006 este si cea mai mare reusita a modelului din ultimul an de activitate. Baguci a pozat pentru o sedinta foto de 1 zi, realizata la Paris de doi fotografi celebri ai momentului, care a avut loc la sfârsitul anului trecut, în luna decembrie 2005.

MRA spune ca Baguci a prezentat moda pentru multi din marii designeri ai lumii: Valentino, Dior, Ungaro, Gucci, Ralph Laurent, Vera Wong, Donna Karan, Calvin Klein, Marc Jacobs, Paco Rabanne, Givenchy, Chanel si a mai pozat pentru reviste cum sunt Elle, Vogue Franta, Vogue Rusia, Vogue Germania, Vogue Portugalia, Vogue Spania, D Magazine, Allure, French Magazine, Ten Magazine, Harper's Bazaar.

La 14 ani: MRA

Conform MRA, Elena Baguci s-a nascut într-o comuna de lânga Oltenita si a vrut întotodeauna sa vina la Bucuresti cand "va fi mare". A început cariera sa de model la vârsta de 14 ani si jumatate, atunci când a fost adusa de catre familia ei la o selectie pentru un concurs de modele organizat de catre agentia MRA la Bucuresti, în 2001, spune Liviu Ionescu.

A participat la finala nationala ce a avut loc la Festivalul National de moda de la Iasi în Noiembrie 2001, unde a câstigat locul 3 împreuna cu un alt viitor model de succes, dupa cum afirma MRA: Catrinel Menghia.

Armani, la 15 ani

La vârsta de 15 ani Baguci obtine primul sau contract international la Milano unde, dupa nici 2 saptamâni este deja confirmata sa intre în prezentarea de moda de la Giorgio Armani. A fost prima ei mare prezentare de moda dupa cele câteva care le-a avut la Bucuresti înainte de a pleca din tara.

Ulterior, conform reprezentantilor MRA, românca a mai avut contracte la Paris, New York, Los Angeles, Miami, Tokyo, Hamburg, Viena, Barcelona, Madrid, Londra si sedinte foto în foarte multe locuri din lume.

Este considerata, spune agentia care a lansat-o, cea mai promitatoare speranta a modelingului românesc.

.Donna Karan da 700.000 EUR pe Baguci

.Donna Karan da 700.000 EUR pe Baguci

.Donna Karan da 700.000 EUR pe Baguci


PUBLICITATE: