De 30 de ani in comunicare, fosta sefa de vanzari in Radio Contact, TVR, Media Pro, Kanal D, Intact, Claudia Ion a plecat la Cer.
Miercuri, 19 Mai 2021

 

Joi, 20 mai, la ora 12.30, Claudia Ion va fi inmormantata la cimitirul din satul pe care l-a iubit - Marginenii de sus, Judetul Dambovita,  localitate aflata la aproximativ o ora de Bucuresti, intre Targoviste si Ploiesti.

AdPlayers. info

De 30 de ani de comunicare, fosta sefa de vanzari in Radio Contact, TVR, Media Pro, Kanal D, Intact, Claudia Ion a plecat la Cer, marti, 18 mai 2021.

Contactati de catre AdPlayers, apropiati ai familiei au spus ca joi, 20 mai, Claudia va fi inmormantata la cimitirul din satul pe care l-a iubit - Marginenii de sus, Judetul Dambovita, la ora 12,30, localitate aflata la aproximativ o ora de Bucuresti.

Om de comunicare prin excelenta, fara patima de a apartine vreunui brand de audiovizual, Claudia Ion este probabil printre putinii oameni de televiziune care era curtata de concurenta, pentru extraordonarul ei fel de a se darui, fara patima, canalului de de media pentru care trebuia sa performeze alaturi de echipa din care facea parte.

30 de ani de comunicare. Publicitate din 1992.

Licentiata in Informatica Economica, cu o activitatesi o experienta manageriala si in domeniul vanzarilor de publicitate de 30 de ani, Claudia Ion si-a inceput cariera in 1991 ca Responsabil cu publicitatea in cadrul postului de radio “Contact”.

Din 1992 a lucrat in cadrul companiei Graffiti Group Holding ca Sales Manager al Graffiti/BBDO, Director Media al Plus Media Company si, mai apoi, ca Special Events Director pentru Creative Media. In perioada 1997-1999 a lucrat in cadrul SRTV (Societatea Romana de Televiziune) ca Sef al Sectiei de Marketing iar mai apoi ca Director Comercial Adjunct al Directiei Comerciale.

Din noiembrie 1999 pana in octombrie 2006, Claudia Ion a facut parte din echipa ARBOMedia, fiind pe rand TV Senior Sales Manager, Director de Vanzari TV si apoi Director General Adjunct. Ultima pozitie ocupata de Claudia Ion a fost cea de Director de Vanzari si Cercetare al Dogan Media International.

Channel Manager Antena 1, din martie 2017.

Incepand din martie 2017, Claudia Ion, cea care a ocupase pana atunci functia de Director Comercial al tuturor statiilor tv din portofoliul Intact a fost numita Channel Manager Antena 1. Pe langa activitatea operationala a televiziunii, ea a continuat sa coordoneze si Departamentul de Vanzari impreuna cu Adina Peicu si Madeleine Ion.

“Mi-a placut intotdeauna sa pun oameni si idei impreuna. Am reusit in ultimii ani sa creez una dintre cele mai puternice echipe de vanzari de pe piata. Urmeaza o noua provocare, alaturi de o echipa de profesionisti, aceea de a duce Antena 1 la urmatorul nivel!”, declara in 2017, Claudia Ion.

Claudia Ion este un nume cunoscut in peisajul media din Romania si nu numai. A fost la un al treilea mandat in consiliul de administratie al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul in Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de tari. Si-a inceput cariera in 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare si dezvoltare a agentiilor de media, in anii '90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vanzari Arbo Media, si a ocupat pozitia de director al departamentului comercial al Kanal D timp de noua ani.

Cei care au cunoscut-o pe Claudia Ion inca nu le vine sa creada ca buna lor colega sau prietena a plecat dintre noi la numai 53 de ani. O parte dintre ei au scris pe contul ei de facebook, aici

Bunul Dumnezeu sa o odihneasca alaturi de bunii Lui!

Mai mult in Management, Oameni

 


PUBLICITATE: