Cu zeci de milioane de vizualizari singuri ori impreuna cu INNA sau Irina Rimes, The Motans lanseaza "Inainte sa ne fi nascut"
Marti, 09 Octombrie 2018
 

The Motans – Inainte sa ne fi nascutCredit: Global Records

Videoclipul piesei „Inainte sa ne fi nascut” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun – regie si Alexandu Muresan – DoP), cu care The Motans a mai colaborat si pentru alte videoclipuri, iar productia este semnata de video Loops Production.

adplayers.info

Dupa piese cu zeci de milioane de vizualizari singuri sau impreuna cu INNA sau Irina Rimes, The Motans lanseaza „Inainte sa ne fi nascut”.


The Motans – Inainte sa ne fi nascutCredit: Global Records

Piesa este compusa de The Motans, la fel ca toate celelalte piese ale artistului, si este produsa de Alex Cotoi, cu care a mai colaborat si pentru „Drama Queen”, „Cel mai bun DJ”, „Weekend”, „FriendZone”,  „Nota de plata”.

„Inainte sa ne fi nascut” reprezinta un nou inceput, dupa cum mentioneaza chiar artistul: „Sufletul o limba are. „INAINTE SA NE FI NASCUT” e o piesa ce nu necesita sinteze. E exact asa cum o auzi si o simti. E cea mai intensa si mai profunda creatie a mea de pana acum. Prin lansarea ei, vreau sa marchez un nou inceput al conceptului The Motans, un inceput frumos”, a declarat The Motans.

Videoclipul piesei „Inainte sa ne fi nascut” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun – regie si Alexandu Muresan – DoP), cu care The Motans a mai colaborat si pentru alte videoclipuri, iar productia este semnata de video Loops Production.

15 milioane de vizualizari "Pentru ca". 20 de milioane "Nota de Plata". INNA Feat The Motans.

Anul acesta, The Motans a lansat mai multe piese care au fost imediat indragite de public si sustinute de radiouri si televiziunile muzicale. Dupa „Nota de plata”, INNA si The Motans s-au reunit pentru o noua colaborare pentru piesa „Pentru ca”. Cu peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din Romania, ajungand piesa numarul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vara.

INNA feat. The Motans – Pentru ca. Credit: Global Records

Single-ul anterior al INNEI cu The Motans, „Nota de plata”, are aproape 20 de milioane de vizualizari.


The Motans feat. INNA – Nota de plata: Credit: Global Records

O alta piesa, single-ul lui The Motans „Jackpot” a fost difuzat in rotatie pe radiourile si televiziunile muzicale de specialitate, ocupand locul 1 si depasind  15 milioane de vizualizari pe YouTube.

The Motans  - Jackpot: 

Tot anul acesta, The Motans a colaborat cu Irina Rimes pentru prima data pentru piesa „Cel mai bun DJ”, compusa de cei doi si produsa de Alex Cotoi.

Irina Rimes feat. The Motans – Cel mai bun DJ: 

 „My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans si a fost lansat pe 7 martie anul acesta. Printre piesele incluse pe album se numara „August”, „Nota de plata”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar si „Weekend”, lansata impreuna cu Delia, cu peste 24 de milioane de vizualizari, care a devenit piesa anului 2017, potrivit Mediaforest.

Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, Global Events, agentie de evenimentesi Global Talent, agentie de talente, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.

 Mai mult in Media, Influencers, Ambasadori de Brand


PUBLICITATE: