Cu peste 10 mln de vizitatori, OLX lanseaza un nou serviciu dedicat utilizatorilor care vor sa-si promoveze afacerile
Miercuri, 14 Iunie 2017

Cu peste 10 mln. de vizitatori unici lunar, potrivit reprezentantilor OLX, cel mai vizitat site din Romania lanseaza  un serviciu dedicat antreprenorilor care vor sa isi promoveze afacerile, utilizatorii isi pot gestiona propriile campanii de publicitate, atat local cat si la nivel national. Credit. publicitate.olx.ro

adplayers. info

OLX lanseaza un nou serviciu dedicat utilizatorilor care doresc sa-si promoveze afacerea.  Potrivit reprezentantilor de comunicare de la PR Steps, noul instrument de lucru este dedicat antreprenorilor care vor sa isi promoveze afacerile, iar utilizatorii isi pot gestiona propriile campanii de publicitate, atat local cat si la nivel national pe cele trei site-uri din portofoliu: OLX.ro, Autovit.ro si Storia.ro. Noul serviciu poate fi accesat pe: publicitate.olx.ro

Noua platforma completeaza serviciile de promovare deja existente si le permite utilizatorilor sa-si seteze singuri campaniile de promovare, direct pe publicitate.olx.ro. Acestia isi pot seta un buget cuprins intre 100 si 1.500 de euro, iar plata se face online, cu cardul, prin solutia PayU. Utilizatorii pot alege zonele geografice de interes pentru afacerea lor si pot selecta categoriile in care isi doresc ca reclama lor sa fie afisata, prin bannere neintruzive si care respecta standardele IAB. Utilizatorii isi pot accesa oricand contul pentru a verifica detaliile campaniei si evolutia acesteia.

Serviciul poate fi folosit atat de antreprenorii care vor sa isi promoveze serviciile si produsele, cat si de catre agentiile de media si PR, care isi pot publica si administra, in doar cateva minute, campaniile de publicitate.



"Ne-am propus sa conectam business-urile din orice colt al tarii cu milioanele de utilizatori" 
Andrei Bereanda, Head of Advertising Sales, in cadrul OLX Group Romania. 

“Solutia a venit natural, ca o completare a serviciilor de promovare pe care deja le oferim clientilor business si nevoia lor de a putea targeta doua criterii importante: geografic si la nivelul celor 11 categorii disponibile pe OLX" spune Andrei Bereanda, Head of Advertising Sales, in cadrul OLX Group Romania.

"Prin aceasta platforma self-served, ne-am propus sa conectam business-urile din orice colt al tarii cu milioanele de utilizatori care cauta, descopera si cumpara de pe site-urile noastre. Astfel, oricine poate sa-si promoveze produsele, serviciile sau afacerea catre persoanele interesate, printr-o targetare potrivita lor. De exemplu, un service auto din Oradea se poate promova in categoriile auto din OLX si Autovit.ro, catre utilizatorii locali care sunt interesati de serviciile sale. Intreg procesul este securizat, iar rezultatele pot fi verificate in timp real.” a conchis reprezentantul de vanzari de publicitate.

Departamentul de Advertising al OLX Group Romania s-a infiintat in luna octombrie 2015 si este structurat in doua mari segmente; programmatic si vanzari directe. Pe segmentul programmatic, se folosesc cele mai noi tehnologii cu ajutorul carora advertiserii sunt conectati cu clientii din toata lumea. Pe segmentul de vanzari directe, OLX ofera posibilitati multiple de targetare, bazate in special pe intentia de cumparare, prin colaborarea cu cele mai mari agentii media din Romania si clientii acestora.

Peste 10 mln de vizitatori. Cel mai vizitat site din Romania

Conform SATI.ro, citat de reprezentantii de comunicare, www.olx.ro este cel mai vizitat site din Romania, cu peste 10 milioane de vizitatori unici lunari si peste 500 milioane de afisari la fiecare 30 de zile. Aplicatia OLX, la randul ei, are o medie de peste 1,5 miliarde afisari pe luna. OLX Group administreaza si site-urile Autovit.ro, lider pe segmentul auto, si Storia.ro, divizia de imobiliare a grupului. 

Mai mult in Media, Interactive, Digital,


PUBLICITATE: