Cotidianul a donat 10.000 de exemplare din Enciclopedia Ilustrata a Familiei
Luni, 21 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Publicatia “Cotidianul” a donat astazi, la mai multe scoli din Bucuresti, cu ajutorul Ministerului Educatiei, 10.000 de exemplare din primul volum al “Enciclopediei Ilustrate a Familiei”. Donatia a fost marcata astazi de o intalnire a realizatorului Realitatea TV si directorului editorial al “Cotidianul”, Robert Turcescu, cu elevi de la Scoala Numarul 11 Eliade Radulescu.

 

Actiunea a avut loc odata cu lansarea de catre “Cotidianul” a colectiei Cotidianul Educativa, care prezinta “Enciclopedia Ilustrata a Familiei”. Astfel, incepand din 21 ianuarie, in fiecare zi de luni, pe parcursul a 16 saptamani, “Cotidianul” va fi insotit de cate un volum al colectiei Cotidianul Educativa.

 

Primul dintre volume va putea fi achizitionat la un pret special de 4,9 lei, in timp ce urmatoarele vor costa 14,9 lei. Enciclopedia este un material amplu, in 16 volume, fundamentale pentru cultura generala, potrivit editorilor - un instrument util atat pentru copii, cat si pentru parintii lor.

 

“Enciclopedia Ilustrata a Familiei” este editata de Dorling Kindersley, liderul mondial in domeniul publicatiilor ilustrate. Ea a fost vanduta, pana in prezent, in peste 3 milioane de exemplare in toata lumea. Editura Dorling Kindersley scoate de sub tipar, inca din 1974, carti pentru parinti si pentru copii, traduse pana in prezent in peste 50 de limbi.


PUBLICITATE: