Copiii incheie vacanta cu Zapa Petrecerea Itsy Bitsy
Luni, 03 Septembrie 2018
 

Credit: Itsy Bitsy FM

adplayers.info

Itsy Bitsy FM a pregatit pentru copii si parinti cea mai mare petrecere, inainte de inceperea scolii, o ZAPA Petrecere de 10 ore, in Parcul Lumea Copiilor, din Bucuresti, anunta reprezentantii de comunicare ai postului.

Potrivit informarii adplayers, sambata, 8 septembrie, de la 10:00 dimineata, pe aleile din parcul Lumea Copiilor, copiii sunt asteptati la joaca si ateliere creative, concursuri cu premii, sport, face paiting, stiinta distractiva, dans si veselie, toata ziua.

Parintii gasesc aici propunerile cele mai interesante de activitati extrascolare pentru noul an scolar. Toto aici vor experimenta si cum este intr-un studio radio. Radiomobilul Itsy Bitsy va transmite live din parc de la 10:00 pana la 17:00. Cei mici vor intra in direct alaturi de prietenii lor de la radio: Itsy, Bitsy si Andrei, Super ZAPA si Catalina, Ruxandra Rusan si Alex Zamfir si vor povesti cele mai faine amintiri din aceasta vacanta.

De la ora 17:00 la 20:00 sunt asteptati pe scena Itsy Bitsy artisti mici si mari, care vor canta, dansa, impreuna cu Super ZAPA, Itsy si Bitsy. "Eu pot, eu sunt magician" ne va spune actorul Marian Ralea, vor canta si vor dansa copiii din trupele: BimBam, Lilliput, DaviDans, Arpeggio Music School, Contrapunct, Fargolino, DeMoga Music Junior Camp, Blana Bomba si Tigru de Foc. Cristina Strecopitov va face magii, iar o echipa de campioni la scrima vor face demonstratii spectaculoase.

"Inainte de inceperea scolii copiii vor sa aiba parte de si mai multa distractie si voie buna, iar parintii cauta de zor informatii despre activitati extrascolare potrivite pentru cei mici. Prin acest eveniment de o zi reusim sa satisfacem ambele dorinte si sa dam un start bun anului scolar.", spune Nadia Tataru, cofondator al Itsy Bitsy FM.

In parcul Lumea Copiilor, de langa Palatul Copiilor, aleile vor fi neincapatoare pentru copiii dornici de activitati distractive si educative oferite de prietenii de la: Școala de joaca, Antrenorul de joaca, PlaYouth, Picteaza 3D, Clubul Sportiv Akura, Lotus Club, Oraselul Cunoasterii, MiniArtShow, Carnaval Party, Școala de Teatru Qfeel, antrenori de scrima, mamele blogger Andreea Dragomir, Oana Vaideanu, Lucia Radu cu Learning Hub, Ana Maria Mitrus, UNICEF, trupa Fargolino, Asociatia SAMAS, Land of OZ, KinetoBebe, Gradinitele Butterfly si multi altii.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Sector 4 Bucuresti si sustinut de: Avon, Banca Comerciala Romana, Dintica, Editura Nemi, English Kids Academy, Environ si Baterel, Gradinita cu program prelungit Prietenii mei si Școala Gimnaziala International Premium School of Bucharest

 Mai mult in Media, Radio, Eveniment


PUBLICITATE: