Cont de 400.000-600.000 EUR pe an Sapte Seri, administrat de Midas Media
Marti, 20 Aprilie 2010

  (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Spatiul de publicitate Sapte Seri este administrat, incepand din luna aprilie, de Midas Media, casa de vanzari infiintata de Silviu Ispas la inceputul acestui an, dupa ce a parasit regia ARBO Media. Potrivit estimarilor AdPlayers, volumul de publicitate care ar putea fi atras in acest an de Sapte Seri s-ar putea situa undeva intre 400.000 si 600.000 EUR, in functie de evolutiile pietei de media.

Contactat de catre AdPlayers, Silviu Ispas (foto), fondatorul si detinator a 50% din regia de media, nu a oferit detalii privind volumul de vanzari pe care Midas Media l-ar putea administra pentru Sapte Seri, precizand ca rolul executiv al companiei este asigurat de colegii si angajatii casei de vanzari. Ispas a comentat totusi ca aproximarea AdPlayers ar putea fi apropiata potentialului publicatiei, care in anii trecuti ar fi atras volume de media mult mai mari decat aceste cifre.

Intr-o discutie despre piata de media, Silviu Ispas a afirmat pentru AdPlayers ca regiile de vanzari vor supravietui doar daca vor oferi clientilor pe care ii reprezinta si alte servicii de consultanta in media, decat cele de administrare a spatiului de publicitate.

De la consultanta juridica si consultanta financiara, pana la cele de dezvoltare unei companii de media, Ispas este de parere ca o regie este solutia eficienta pentru o companie de media care vrea sa beneficieze si de alte servicii de expertiza specifice domeniului, decat cele de administrare a spatiului de publicitate. Fondatorul Midas Media  este de parere ca o companie de media nu poate angaja in mod direct astfel de servicii, decat la costuri cu mult mai mari, comparativ cu cele de care ar putea beneficia prin intermediul casei de vazari.

Midas Media gestioneaza in prezent spatiul publicitar al cotidianului gratuit Ring si pe cel al revistelor de specialitate editate de Artecno Bucuresti. Conform reprezentantilor Sapte Seri, Midas Media si noul editor al publicatiei, compania Sapte Nopti, au semnat contract pentru perioada aprilie 2010 – decembrie 2013. 


PUBLICITATE: