Cezar Burlan pleaca la Romania Libera si Editura Domus (Medien Holding, WAZ)
Vineri, 23 Octombrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Cezar Burlan va fi director de vanzari de publicitate al grupului Medien Holding, care editeaza Romania Libera si, incepand din luna mai e anului trecut, toate produsele media ale fostei edituri Domus Magazin.

Confirmata pentru AdPlayers de surse din apropiate grupului de media, miscarea de la varful Medien Holding, un parteneriat intre editorul german Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) & The Nova Group, este prevazuta sa aiba loc incepand din ultima saptamana a lunii noiembrie.

Contactat de catre AdPlayers, Adrian Rus, director in cadrul Medien Holding, nu a confirmat numirea lui Cezar Burlan in functia de director de vanzari de publicitate al grupului, dar nici nu a infirmat informatia.

Aceleasi surse au mai afirmat pentru AdPlayers ca atat Radu Gavrus cat si Liliana Munteanu, vor continua sa coordoneze vanzarile de publicitate atat la revistele din grup cat si la cotidianul Romania Libera, si dupa venirea lui Cezar Burlan.

Fostul director de vanzari de publicitate Sanoma Hearst Romania a recunoscut ieri  in exclusivitate pentru AdPlayers ca se va desparti de editorii revistelor National Geographic, FHM, Cosmopolitan sau Femeia, dar a refuzat sa dezvaluie viitorul pas in cariera sa profesionala.

Medien Holding este un joint venture in domeniul media intre Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) & The Nova Group, compania fiind in prezent actionar principal in Societatea „R” -  editorul cotidianului Romania Libera, si al revistelor Insight Tarom si Instyle Tarom, in tipografia United Print, Hiparion Magazines - editorul Domus magazin, Caminul, Casa mea, si emisiunile TV Caminul de 5 stele si Totul despre casa mea, dar si al canalelor media online detinute de acestea.

Cu un numar de 444 de angajati, potrivit companiei, Medien Holding a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 33,967 Mil. EUR si un profit de 1,5 mil. EUR. 


PUBLICITATE: