Cel mai bun loc de munca din publicitate. 2.500 euro de angajat anti-publicitate.
CNA
Vineri, 28 Iunie 2013
 ( adplayers, Iulian Toma) Adplayers va prezinta cel mai caldut loc de munca din publicitate. In 2013, cel mai bun salariu il iei daca lucrezi anti-publicitate!

Cu cheltuieli pentru salariu si alte conditii asigurate in valaore totala  de 11.000 lei pe luna (aproximativ 2500 euro, estimare adplayers) , un membru al Consiliului National al Audiovizuauui isi ia concediu doar in sedintele publice in care este nevoie de cvorum pentru a lua decizii.

Laura Georgescu, Presedintele CNA, il acuza intr-un apel public pe Valentin Alexandru Jucan ca isi ia concediu doar in sedintele publice ale consiliului care se desfasoara in fiecare saptamana, martea si joia.

“Avand in vedere ca astazi, 27.06.2013, la ora 15.30, sedinta publica a Consiliului National al Audiovizualului s-a suspendat din lipsa de cvorum, va somez public, domnule Valentin Alexandru Jucan, membru CNA, sa participati la sedintele publice ale Consiliului care se desfasoara in fiecare saptamana, martea si joia, acceptand ca in celelalte 3 zile lucratoare ale saptamanii sa participati la proiectele institutiei si nu la audientele publice pe care le-ati solicitat, prin abuz de incredere, celorlalti membri ai CAN”, spune presedinta CNA care anexeaza si doua din cererile de concediu facute in zile in care au loc sedinte publice ale institutiei.

Presedinta Consiliului isi roaga colegul sa nu mai aduca atingere imaginii publice a institutiei de la care incaseaza aproximativ 11.000 de lei lunar, reprezentand indemnizatia lunara, chiria pentru locuinta din Bucuresti, transportul pentru patru deplasari cu avionul la resedinta din teritoriu, abonamentul la telefonul mobil, regia de la sediu, costurile cu intretinerea masinii de serviciu si benzina aferenta.

Mai mult in CNA


PUBLICITATE: