Cartianu – Redactor Sef Adevarul, Ciocazanu - Directorul Editorial al publicatiilor Adevarul
Luni, 17 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Iulina Toma)

 

Grigore Cartianu (foto) a fost numit Redactor Sef al cotidianului Adevarul, iar Laurentiu Ciocazanu devine Directorul editorial al familiei de publicatii Adevarul, se anunta intr-o comunicare transmisa AdPlayers, de catre reprezentantii grupului. 

Potrivit sursei, Adrian Halpert pastreaza functia de Director editorial al companiei Adevarul Holding, iar structura de management a celorlalte publicatii apartinand trustului ramane neschimbata.

 

Reprezentantii grupului de presa afirma ca Adevarul Holding completeaza echipa de management in vederea sustinerii unor noi proiecte editoriale care au inceput sa prinda contur inca din vara anului 2007, si care urmeaza sa fie anuntate la momentul potrivit.

                             

“Tot ceea ce vom face acum si in perioada imediat urmatoare subliniaza hotararea noastra de a intari echipa in contextul pregatirii unor noi lansari”, spune Razvan Corneteanu, Director General Adevarul Holding. „Acestea vor cantari si vor dezvolta business-ul Adevarul Holding pe piata media din Romania si nu numai. Ne urmarim cu pasi siguri obiectivul declarat in octombrie 2006, de a face presa de calitate si de a transforma publicatiile din portofoliul trustului nostru in cele mai bune de pe piata”.

 

„Am avut rezultate bune cu Adevarul, iar Click! ne-a intrecut asteptarile intr-un timp foarte scurt. La baza tuturor rezultatelor, se afla o echipa care a crezut in aceste proiecte. De aceea, nu facem niciun pas in dezvoltarea unui business serios, fara a ne asigura ca avem cei mai buni oameni” a mai spus Corneteanu.

 

AdPlayers / BIO – Grigore Cartianu

Redactor Sef Adevarul, Grigore Cartianu, 41 de ani a inceput sa lucreze in presa in 1991, ca redactor al publicatiei Express Magazin. In perioada 1992-1996 a lucrat la Evenimentul Zilei ca sef al Departamentului Sport. Pasiunea pentru acest domeniu l-a atras spre doua publicatii de profil – Sportul Romanesc si Pro Sport. Dupa doi ani petrecuti la Jurnalul National, Grigore Cartianu revine in 2004 la Evenimentul Zilei, ca Redactor sef adjunct, functie ocupata pana de curand.

 


PUBLICITATE: