Carmen Lixandru va fi MD la MediaCom
Vineri, 12 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Carmen Lixandru va fi MD la MediaCom

Carmen Lixandru (foto) va conduce operatiunile MediaCom România, informeza Media&Marketing Europe. Potrivit editiei online a revistei(www.mandmeurope.com), Lixandru va fi numita Managing Director, al MediaCom România începând, de luni, 15 ianuarie a.c.

Contactata de catre AdPlayers, Lixandru nu a comentat deocamdata informatia dar a spus ca va reveni foarte curând cu noutati legate de cariera ei profesionala. Fosta sefa de la Media Direction va conduce MediaCom România dupa ce Miki Vârtosu, ex Director Executiv, s-a despartit de agentia MediaCom la începutul lunii noiembrie, 2006.

Carmen Lixandru a parasit Media Direction la sfârsitul lunii noiembrie, anul trecut, conducerea Media Direction fiind asigurata de o echipa de management formata din 3 directori executivi formata din Cristian Mucichescu si Razvan Varabiescu (strategie, buying si new business) si Marius Gheorghita (financiar).

Noul Managing Director are o experienta în media si publicitate de 11 ani, dobândita în grupul BBDO, din care în ultimii 5 ani a activat din pozitia de Managing Director al Media Direction. Fosta Carmen Rosca, la începutul carierei sale profesionale, si-a început cariera în agentia Graffiti BBDO, agentie de publicitate unde a si condus departamentul de media pâna la înfiintarea agentiei de media, în anul 2001.

Carmen Lixandru va fi MD la MediaComMediaCom Worldwide

Cu 106 birouri în 86 de tari, MediaCom este unul dintre cei mai importanti specialisti de media din lume cu o cifra de afaceri globala de peste 13 miliarde USD. Reteaua de companii de media face parte din cel mai mare grup de media din lume GroupM - parte a grupului de marketing si comunicare WPP. Grupul de marketing si comunicare WPP detine în prezent, în România, companiile MindShare, Media Insight si MediaCom România.

Pe lânga MediaCom, reprezentata local de MediaCom România, din grupul de media international GroupM mai fac parte retelele de media MindShare  (reprezentata de MindShare Media România), Mediaedge:cia (reprezentata în România de companiile MediaInsight si Mediaedge:cia / Partnership) si Maxus.


PUBLICITATE: