CLIR Media si NewsIn lanseaza platforma de distributie de stiri Video News Network
Miercuri, 26 Noiembrie 2008


(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Regia de publicitate CLIR Media, impreuna cu agentia de presa NewsIn lanseaza serviciul Video News Network, o platforma de stiri video online dezvoltata si implementata in Romania de firma romano-canadiana Onezonemedia, conform unei informari remise AdPlayers. Initiatorii spun ca Video News Network reuneste un continut special pentru Internet al agentiei de stiri NewsIn, solutia de administrare a videoinserturilor furnizata de Onezonemedia, si forta de vanzari a regiei Clir Media.

Potrivit sursei, serviciul se adreseaza deopotriva editorilor online, carora le furnizeaza continut, cat si investitorilor in publicitate, oferind practic o retea de publicitate online formata din editorii parteneri ai platformei. Astfel, initiatorii platformei VNN spun ca editorii nu trebuie sa-si faca griji privind largimea benzii de internet consumate de canalele video, in schimbul acceptarii de publicitate online de la regia CLIR Media.

Printre website-urile afiliate la platforma Video News Network se numara deja ROL.ro, Acasa.ro, Hotnews.ro, Stirilocale.ro, Onlinesport.ro, Bloombiz.ro, NewsIn.ro, Newz.ro, Businesstime.ro si altele, reteaua urmand sa se dezvolte si in viitor.

Vorbind despre modul in care regia Clir Media se adreseaza investitorilor in publicitate, Alexandru Dicu, initiatorul platformei, spune ca "Principala caracteristica a platformei Video News Network este ca advertiserii platesc doar daca video ad-ul este vazut, ceea ce permite un control total al bugetului. Un alt element esential pentru un advertiser il constituie posibilitatea acestuia de a-si targeta audienta dupa website, domeniul de interes al stirii, ora difuzarii si asa mai departe."

Regia de publicitate CLIR Media a intrat pe piata la inceputul lunii martie 2006 si detine in portofoliu o gama variata de vehicule media – televiziune (Antena1, Antena2, Antena3, GSPTV, Telesport, Euforia TV), radio (Radio ZU, Radio Romania Actualitati) si presa (Confidential, 4WDrive, Top Gear, Good Food, Good Homes ). 

Mai multe detalii despre platforma, pe VNN.ro


PUBLICITATE: