CEO Digital si unui CEO Europa Centrala in bordul executiv Ringier
Vineri, 30 Octombrie 2009
 
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Grupul Ringier face loc in board-ul executiv de conducere a unui CEO Digital - responsabil de afacerile digitale, si a unui CEO Europa Centrala, responsabil de activitatile desfasurate de Grup in Europa Centrala si de Est. Schimbarile au fost comunicate la intalnirea anuala din Zurich, la care participa top management-ul din toate tarile unde Ringier are operatiuni.

Numirea sefului digital este motivata de reprezentantii grupului de mentinerea obiectivului general de a creste puternic pe acest segment in urmatorii cinci ani. Noua divizie pentru Europa Centrala si de Est va subsuma operatiunile companiei din Ungaria, Romania, Republica Ceha, Slovacia, Serbia si Germania.

Condus de Christian Unger in calitate de CEO, pana in prezent board-ul executiv al Ringier AG ii avea in componenta pe Samuel Hügli - CFO, Thomas Trüb - CEO Ringier Asia/New Markets, Marc Walder - CEO Ringier Switzerland si Marco Castellaneta - CCO. Cei doi membri noi urmeaza sa fie numiti pana la sfarsitul lunii noiembrie.


PUBLICITATE: