Bucurestiul a vrajit Bollyood-ul
Marti, 29 Noiembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Chainsaw Europe in colaborare cu casa de productie Tandem Film au finalizat luna trecuta un proiect dedicat in exclusivitate pietii locale din India. Este vorba despre filmarea si post productia integrala a unui spot TV pentru motocicleta indiana Bajaj. Acest proiect apartine casei de productie indiene - Mad Entertainment.

Co-productie romano-francezo-indiana, spotul promoveaza cel mai bine vandut model de motocicleta local – Bajaj, o marca de prestigiu pe piata Indiana, dupa cum spun reprezentantii Chainsaw Europe din Bucuresti. Bajaj este un  vechi si important producator de scutere si motociclete din India. Povestea spotului se centreaza pe o intrecere in munti ce are loc intre legendara motocicleta Bajaj si cel mai faimos baietel vrajitor al lumii, Harry Potter.

Pe piata romaneasca, Chainsaw Europe a realizat servicii de post-productie pentru spoturi TV si radio pentru clienti importanti precum Renault, Flanco, Elite, Unilever, Toyota, P&G, Nestle, Danone, Heineken, Sony, Romexterra, Sensiblu, Evenimentul Zilei. Alaturi de aceste proiecte, Chainsaw Europe a asigurat post-productia ultimului video-clip al formatiei Zdob si Zdub „Bunica bate toba”

Chainsaw Europe si-a extins expertiza la nivel international realizand promo-ul de identitate al televiziunii AXN, difuzat in toate tarile est europene in care postul AXN este prezent. Compania a realizat de asemenea si prelucrarea ADR Sound Stage pentru pelicula americana „Cave In” si a colaborat la prelucrarile ADR Sound Stage pentru noua productie „Decameronul” ce se va lansa in cursul anului viitor.

Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica, California. In Stalele Unite, Chainsaw este compania de post productie a unora dintre mai celebre show-uri de televiziune din Statele Unite precum Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Movie Awards precum si celebrul show de televiziune “American Idol”.

( Irina Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: