BrandTailors a marcat 500.000 USD
Miercuri, 07 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

BrandTailors a avut în 2006 o cifra de afaceri de 500.000 USD, a declarat pentru AdPlayers, Beatrice Danis - Managing Partner al companiei de consultanta de brand.

“Clientii cu care am pornit la drum în 2007: Kandia-Excelent, Orkla Foods Romania si Pambac -  clienti traditionali pentru care facem managementul intregului portofoliu de brand-uri”, a mai afirmat Beatrice Danis, pentru AdPlayers.

Danis spune ca, în prezent, BrandTailors se afla în stadiul de semnare de parteneriate si cu alti clienti dar a refuzat sa dezvaluie numele proiectelor sau numelor de clienti câstigate de catre compania de consultanta de brand .

Sefa companiei estima pentru AdPlayers în luna septembrie a anului trecut ca afacerea consultantei de brand în România este de aproximativ 4 Mil. EUR, din care estima ca BrandTailors va avea 12-15% din piata.

AdPlayersFile

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care, potrivit oficialilor sai, ofera servicii ce includ: Brand Audit, Brand Strategy, Naming, Brand Identity, Packaging Design, Environmental Branding, Digital Branding, Brand Communication si Brand Management.

Printre proiectele de re-branding derulate de  BrandTailors se numara, potrivit companiei, Kandia, Laura, Tomi, Ardealul, Eurovita, Loteria Romana, Ana Holdings, care se adauga unor proiecte de branding incluzând: Grania, Gata, Planorama, Edenia, Algopirin, Vertaria.


PUBLICITATE: