Babel aduce continut Misiunea Casa de pe Internet pe TV, la Antena 1
Joi, 28 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Babel Communications va lansa un nou concept tv pentru proiectul Misiunea Casa. Potrivit agentiei, emisiunea are un format care se centreaza mai mult pe interactivitate, introducand  un sistem, numit Telenet, care permite o comunicare mai usoara intre utilizatorii platformei Misiunea Casa, intre ceea ce se difuzeaza pe tv si internet.

 

“Am investit in inovatia numita Telenet peste 100 000 de euro pentru ca aceasta sa functioneze coerent, intr-un sistem integrat cu toate elementele platformei editoriale Misiunea Casa: site-ul www.misiuneacasa.ro, cu peste 20 000 de utilizatori inregistrati, site-ul de video-sharing www.mctv.ro, show-ul tv, revista si emisiunea radio”, a declarat Calin Diaconu, Directorul Babel Communications.

 

Autorii emisiunii spun ca telespectatorii vor putea intra pe site-ul www.mctv.ro pentru a viziona sau posta filme, cele mai interesante fiind comentate si difuzate in emisiune. Specialistii Misiunea Casa vor interveni pe parcursul emisiunii si vor oferi sfaturi practice celor care solicita acest lucru. In ceea ce priveste stilistica, show-ul de televiziune Misiunea Casa va avea o prezentare atractiva pentru public si va fi mai usor de asimilat datorita limbajului si manierei populare de abordare a subiectelor tehnice.

 

“Noul show se adreseaza in egala masura atat pasionatilor de amenajari, dar specialistilor”, a mai adaugat Calin Diaconu. Misiunea Casa va putea fi urmarita incepand cu 2 martie pe postul Antena 1, in fiecare duminica la ora 13.15 si in reluare marti la ora 13.45.

 

AdPlayers File

Infiintata in 1998, potrivit companiei, Babel Communications este prima agentie de publicitate din Romania specializata in domeniul constructiilor. Babel are printre clienti nume ca Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Akzo Nobel, Arcelor Mittal Construction Romania, Bosch. Agentia a gestionat proiecte de comunicare importante si pentru clienti din sectoare non-constructii ca Acer, Scop Computers, Alexandrion Grup, Silca Oil.


PUBLICITATE: