BMG (re)face "Campaign" la Ad'Or
Luni, 09 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) Ca orice business media plan romanesc care se respecta si iese mai greu decat se planifica, nici piata revistelor de publicitate, marketing si media  nu face exceptie. Anuntata in revista Biz, inca de la sfarsitul anului 2004, mult asteptata revista locala Campaign de luna martie va fi editata de Business Media Group (BMG) incepand cu luna iunie, potrivit mai multor surse din piata.

Editata sub licenta revistei britanice de publicitate, marketing si media cu acelasi titlu, editia locala a revistei va fi lansata spre sfarsitul acestei luni, publisher-ul roman urmand sa editeze titlul dupa "formula" F1Racing si Stuff - adica sub  licenta grupului Haymarket din Marea Britanie. Potrivit acelorasi surse, Campaign Romania va aparea lunar pastrand formatul revistei din Anglia.

Cunoscut publicului roman si ca editor al revistei Biz, Business Review, Class, Cinemagia, BMG intentioneaza sa aduca in paginile aceleeasi reviste lunare sub licenta inca doua titluri ale editorului britanic - revistele Marketing si PRWeek si care, dupa cum ne mai informeaza aceleasi surse, vor fi integrate si ele in editia locala a revistei Campaign.

Revista va fi pastorita pe partea de business de publisher-ul BMG Rachad El Jisr, iar pe editorial de Cristian Manafu (redactor sef si al revisei Biz) si care vor construi, suntem siguri, o revista cel putin la fel de interesanta ca  cea din urma.

Este de asteptat ca revista sa fie si prima voce "critica" a publicitatii, editorul fiind coorganizator si prim beneficiar al inscrierilor editiei din acest an la festivalul de publicitate Ad'Or, ce va avea loc la sfarsitul acestei luni. Mai mult, "spre sfarsitul lunii mai" - cheia datei de lansare a revistei deconspirata de sursele din piata, pare sa fie aleasa "intamplator" in preajma perioadei de desfasurare a festivalului de publicitate Ad'Or 2005.


PUBLICITATE: