Antena 3 si Observator se dezvolta cu echipe si resurse distincte, gestionate de doua companii din Intact Media Group - Antena 3 si Antena Group
Vineri, 06 Septembrie 2019
 

Credit: Intact Media Group (intactmediagroup.ro)

Dezvoltarea va presupune atat aparitia unor produse media noi (un post de radio in FM si extinderea diviziei online), precum si cresterea celor existente ca rezultat al unei analize privind identitatea produselor si eficienta pe termen mediu si lung a fiecareia dintre cele doua entitati media.

AdPlayers. info 

Antena 3 si Observator vor intra intr-o etapa noua de dezvoltare, care va presupune echipe separate, resurse distincte, gestionate de doua companii din cadrul Intact Media Group (Antena 3, respectiv Antena Group), anunta reprezentantii de relatii publice ai trustului.

Conform informarii, dezvoltarea va reprezenta un amplu proces ce va presupune atat aparitia unor produse media noi (un post de radio in FM si extinderea diviziei online), precum si cresterea celor existente. Aceasta solutie este rezultatul unei analize privind identitatea produselor si eficienta pe termen mediu si lung a fiecareia dintre cele doua entitati media.

Adrian Ursu si Alin Romascan vor gandi continutul editorial, fluxul de productie si dezvoltarea noilor produse pentru Antena 3

Adrian Ursu si Alin Romascan vor gandi continutul editorial si, respectiv, fluxul de productie, precum si dezvoltarea noilor produse pentru Antena 3, in noul ei model de business.

Gabriel Hizo (editorial) si Octavian Basoc (operational) se vor ocupa de Observator (jurnalele TV si platforma online) din partea Antena Group.

Adela Badea va coordona in continuare Observator in calitate de director editorial, urmand, ca la finalul procesului, sa preia o alta pozitie de management in interiorul grupului.

Ambele proiecte presupun investitii in oameni si in tehnologie. Angajatilor actuali, de la realizatori si personalitati jurnalistice recunoscute la foarte multi profesionisti din spatele ecranului si al monitoarelor care fac diferenta prin calitatea muncii lor, li se vor alatura altii care cred in valoarea pe care stirile o ofera publicului.     

Antena 3 si Antena Group sunt parte a Intact Media Group,  o platforma multimedia ce include televiziune (Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy, ZU TV), radio (Radio ZU si Romantic FM), continut digital (a1.ro, antena3.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), platforma de continut video online - Subscription Video On Demand (antenaplay.ro), servicii online (lajumate.ro, homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro) si print (Jurnalul National). 


Mai mult in Media, TV, Radio, Digital, Ziare


PUBLICITATE: