Antena 1 are suspiciuni privind legitimitatea si obiectivitatea cercetarii lui Sorin Alexandrescu
Joi, 30 Mai 2013
 ( adplayers, Iulian Toma)  Intr-un comunicat remis adplayers de catre Antena Group, oficialii Antena 1 isi exprima suspiciunea privind legitimitatea si obiectivitatea demersului de cercetare a lui Sorin Alexandrescu in dosarul RCS RDS, companie cu care Antena Group are deschise in instanta 11 litigii, inclusiv solicitari de intrare in insolventa a distribuitorului de cablu.

Postul de televiziune mai spune ca Sorin Alexandrescu a dovedit competente profesionale deosebite, confirmate inclusiv prin performantele obtinute la Antena1, dupa ce a mai facut acest lucru in domenii precum FMCG, Corporate Finance, Asset Management, Mergers & Aquisitions, Burse de Valori.

 Pozitia Antena 1 vine la scurt timp dupa stirea  cercetarii lui Sorin Alexandrescu, managerul Antena Group, de catre DNA.

Comunicatul Antena 1 mai jos:

„Antena1 considera ca institutiile statului trebuie sa actioneze exclusiv in baza legii, in conditii de maxima obiectivitate si transparenta, fara a fi influentate de interese economice sau de alta natura.

Cercetarea domnului Sorin Alexandrescu la initiativa unui reprezentant al RCS&RDS (companie cu care exista mai multe litigii civile si comerciale) creeaza insa suspiciuni importante asupra legitimitatii si obiectivitatii acestui demers.

Concret, in prezent, exista 11 litigii in instanta intre Antena Group si RCS&RDS, in cadrul carora apar inclusiv solicitari de intrare in insolventa a distribuitorului de cablu. 

Cu toate acestea, Antena1 isi exprima increderea ca demersurile judiciare vor fi derulate cu maxima celeritate si vor respecta integral cadrul legal, inclusiv drepturile procesuale instituite prin legislatia interna si internationala.

De-a lungul activitatii sale desfasurate in managementul de top al unor companii importante din domenii precum FMCG, Corporate Finance, Asset Management, Mergers & Aquisitions, Burse de Valori, Sorin Alexandrescu a dovedit competente profesionale deosebite, confirmate inclusiv prin performantele obtinute la Antena1.

Antena1 asteapta cu incredere o decizie responsabila si fundamentata in acest caz si isi anunta determinarea de a sesiza institutiilor competente orice incercare de a folosi acest incident pentru a denigra imaginea postului tv, a profesionistilor care isi desfasoara activitatea in cadrul sau si a milioanelor de romani care ne acorda constant atentia si increderea lor” 

Mai mult in Media


PUBLICITATE: