Andrei Gheorghe revine pe TV la Kanal D prin Paprika
Marti, 04 August 2009


 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ex Realitatea TV si mai apoi Radio Guerrilla, Andrei Gheorghe revine pe televiziune la Kanal D, prin Paprika Production. 

Potrivit unor surse din piata de televiziune, casa de productie Paprika lanseaza incepand din septembrie la Kanal D cu emisiunea Rataciti in Panama - un concurs de supravietuire cu vedete, filmat in Panama. Paprika este cunoscuta in piata de productie TV ca producatoare a unor programe cum sunt Mondenii, Super Nanny, Kensky Show (Prima TV), sau Loto Show ( TVR ).

Contactat de catre AdPlayers, Andrei Gheorghe a confirmat colaborarea cu Paprika Entertainment, si a felicitat postul de televiziune pentru achizitia programului insa nu a comentat in ce masura colaborarea sa poate fi asimilata cu venirea sa la postul de televiziune Kanal D.

„Este vorba despre o colaborare a mea cu Paprika, si felicit Kanal D pentru achizitia programului” a afirmat pentru AdPlayers Andrei Gheorghe, intrebat de colaborarea sa in realizarea programului „Rataciti in Panama”.

Potrivit unor surse apropiate postului de televiziune din grupul Dogan, noua emisiune si colaborarea cu Andrei Gheorghe cu Paprika vor fi anuntate odata cu lansarea grilei de toamna kanal D, care va avea loc joi, 6 august, la Hotel Residence din Bucuresti. 

PUBLICITATE: