Ancheta pe violenta domestica la Pro TV. 1 din 5 romani din publicul comercial, la Romania te iubesc!
Luni, 28 Martie 2016


Ancheta Romania, te iubesc! a inregistrat 6.7 puncte de rating si 20.7% share pe segmentul publicului comercial

adplayers. info

Reportajul Romania te iubesc pe tema violentei domestice a fost urmarit duminica, 27 martie, de peste 900.000de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 17:59 – 18:59.

Potrivit reprezentantilor postului de televiziune, ancheta a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 6.7 puncte de rating si 20.7% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 2.9 puncte de rating si 8.8% share.

 

Violenta naste violenta, iar in urma agresiunilor raman copiii, care de cele mai multe ori sunt martorii agresiunilor din familie, iar aceste experiente lasa urme adanci in sufletul lor si adevarate traume psihologice. Agresorii ajung sa fie pedepsiti de lege mult prea tarziu, dupa ce consecintele sunt iremediabile.

Editia urmatoare Romania te iubesc! va prezenta un reportaj despre zaharul ascuns in alimentele pe care oamenii le consuma zi de zi. Cum a ajuns zaharul sa se strecoare in mancare si cat de daunator este pentru organism sunt intrebari la care realizatorii vor raspunde la urmatoare editie de duminica, de la Pro TV.

Mai mult in TV

PUBLICITATE: