Advertising Age rebranding. The new Ad Age for a new advertising age.
Miercuri, 27 Septembrie 2017

Advertising Age rebranding. The new Ad Age for a new advertising age. Credit: AdAge.com

Advertising Age prezinta noul Ad Age - noua imagine de brand a revistei de publicitate, marketing si media fondata in SUA, in 1930.

adplayers. Iulian Toma

Recunoscuta pentru noutatile pe care le aduce pe piata de marketing si comunicare de aproape 90 de ani, publicatia isi motiveaza procesul de rebranding de dorinta ca noua imagine sa reflecte preocuparea autorilor continutului pentru cele mai noi tendinte in marketing si comunicare.

La imaginea de brand Advertising Age, devenit noul Ad Age, editorii revistei au lucrat timp de 12 luni, dupa un brief trimis la 10 agentii de design de brand si selectarea agentiei Original Champions of Design —prescurtat OCD. 

In viziunea editorilor, OCD este agentia „care reprezinta numele perfect pentru gustul sau impecabil dragoste pentru print si gandire strategica a ceea ce ar trebui sa reprezinte un sistem multiplatforma”. In termeni mai cuminti, „Ne-au facut sa aratam bine, oriunde te uiti”  mai noteaza editorii revistei de marketing si comunicare fondata de familia Crain in Statele Unite ale Americii in anii 30.

Noul Ad Age, „dar cand ne-ati spus ultima data Advertising Age?”se intreaba retoric editorii revistei de comunicare, se doreste nu doar o haina sau un nou look, ci expresia schimbarilor rapide.

„Lucrurile merg din ce in ce mai repede in fiecare zi. Asta inseamna ca nu vom mai regasi nicicand „incetul”de astazi” conchide Brian Braiker, editorul care invitata cititorii revistei de marketing sa descopere „The new Ad Age for a new advertising age”.

Brandul AdAge si Advertising Age de la lansare si pana in prezent.


















Mai mult in Branding, Rebranding


PUBLICITATE: