Adevarul lanseaza campania ecologica „Schimba-ti becul din casa!”
Marti, 20 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Adevarul, prin suplimentul sau Adevarul Verde, a lansat campania ecologica Schimba-ti becul din casa! Economisind energie, salvezi planeta, anunta responsabilii de comunicare.

Campania are ca scop declarat micsoarea consumului de energie si implicit reducerea emisiilor de noxe, eliminate in procesul de productie a energiei electrice de catre termocentrale.

Pentru a dovedi ca aceasta campanie nu se rezuma doar la indemnuri demagogice, schimbarea mentalitatilor trebuie sa inceapa cu angajatii Adevarul Holding. De aceea, fiecare angajat va schimba in locuinta proprie zece becuri incandescente cu tot atatea becuri fluorescente, economice oferite de Adevarul Verde.

Cotidianul Adevarul a dedicat inca din luna iulie 2007 opt pagini zilnic mesajului sau ecologist, prin suplimentul sau Adevarul Verde, potrivit trustului de presa, una dintre cele mai importante investitii in ecologie facute de mass-media din Romania.

irina.toma@adplayers.ro

AdPlayers.ro/File

/Adevarul Holding

Adevarul Holding detine pe langa cotidianul Adevarul si tabloidul Click, publicatiile culturale Dilema Veche, Dilemateca si Romania Literara, precum si societatile Adevarul Distributie, Foto Adevarul si  Media Soft Comunicare.


PUBLICITATE: