Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi raman „goale” pentru afisul ,,Retreat Vama Veche”
Luni, 17 Iunie 2024

,,Uneori avem nevoie de o evadare departe pentru a ne intoarce la noi, de distractii nebune ca-n vremurile bune ca sa ne regasim, de prieteni vechi si intalniri haotice pentru a ne face ordine in suflete. Nu online, ci in realitate.”, declara Petre Nastase, regizorul filmului ”Retreat Vama Veche”, distribuit de Vertical Entertainment, ce va avea premiera in exclusivitate pe marile ecrane din tara incepand din 18 octombrie.   

AdPlayers. info

Trailerul filmului „Retreat Vama Veche, la https://youtu.be/WafRdxc9mHY  

Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi raman „goale” in Vama Veche. Mai precis, in sufletele goale, dupa aventurile din filmul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, distribuita de Vertical Entertainment in cinematografele din toata tara, incepand cu 18 octombrie, dar si la propriu, pe afisul lungmetrajului, care se dezvaluie astazi publicului pentru a spori temperaturile fierbinti de vara si suspansul pentru mult asteptata premiera din toamna.

Eva, personajul principal al filmului, interpretat de actrita Ada Condeescu, are parte de o experienta amuzanta, dar si revelatoare, in timpul petrecerii burlacelor, pe care i-o organizeaza prietenele ei bune, Corina si Dana, jucate de Adela Popescu si Laura Cosoi, in Vama Veche, in urma unei promisiuni din adolescenta.

Evadarea celor 3 femei de cariera, cu vieti aparent in control, intr-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe intalniri si situatii haioase, dar le pune in fata si o oglinda simbolica in care ajung sa-si vada problemele, defectele, neputintele si secretele si sa-si regleze cu sinceritate, dar si cu simt al umorului si al realitatii viitorul.

Odata cu rolurile in care le-a distribuit regizorul Petre Nastase, actritele Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi isi continua prietenia din viata reala si in viata personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al carui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. Filmarile au avut loc chiar in Vama Veche in vara lui 2023 si au fost pentru intreaga echipa de filmare si la nivel personal ca un „retreat” in care si-au retrait, rescris si continuat povestile de viata, de prietenie si de profesie.

Cu o distributie ce aduna actori mari si comunitati online de milioane de oameni, „Retreat Vama Veche” ii are in distrubutie, alaturi de Ada Condeescu, Adela Popescu si Laura Cosoi, pe: Mihai Margineanu, Daniel Nuta, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Razvan Fodor, Radu Valcan, Stefan Lupu, Marius Stanescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Pasarin, Adelina Pestritu, Emi Alupei, alaturi de guest star-ul Florin Calinescu.

„De astazi putem vedea trailerul oficial, insa ne mai desparte o vara de momentul mult asteptat al lansarii filmului „Retreat Vama Veche”, o productie actuala si pozitiva, care vorbeste amuzant despre revelatiile pe care le poti avea cand te opresti din fuga zilnica si accepti sa te privesti cu adevarat in oglinda, sa-ti separi orgoliile de sentimentele reale, aparentele de adevar, zambetele de fatada de lacrimile adevarate, dramele depasite de lectiile invatate, toate ca sa poti trage linie si sa vezi ce ramane cu adevarat al tau si cine ai devenit. Zambind. Uneori avem nevoie de o evadare departe pentru a ne intoarce la noi, de distractii nebune ca-n vremurile bune ca sa ne regasim, de prieteni vechi si intalniri haotice pentru a ne face ordine in suflete. Nu online, ci in realitate.”, declara Petre Nastase, regizorul filmului ”Retreat Vama Veche”, distribuit de Vertical Entertainment, ce va avea premiera in exclusivitate pe marile ecrane din tara incepand din 18 octombrie.   

Imagini si detalii despre ”Retreat Vama Veche” se regasesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en , dar si pe canalele actorilor din distributie.

Mai mult in media Entertainment, Campanii, Timp Liber


PUBLICITATE: