Action Global Communication a câstigat Emerging Romania
Vineri, 29 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Action Global Communications Romania a devenit agentia de Relatii Publice a grupului britanic Oxford Business Group (OBG). Contul a fost câstigat în urma alocarii directe a proiectului de comunicare, au declarat pentru AdPlayers oficialii companiei de comunicare.

Action Global Communication a câstigat Emerging Romania“Ne bucuram sa avem în portofoliul nostru de clienti o companie de talia si cu reputatia OBG”, a spus Ruxandra Mateescu (foto), Director General Action Global Communications Romania. „ Diversificarea portofoliului reprezinta o provocare, cu atât mai mult cu cât, în România, industria în care activeaza OBG nu este una pentru care PR-ul sa reprezinte un instrument traditional de comunicare.”

În urma alegerii agentiei, Action Global Communications va realiza si implementa campania de comunicare corporate a grupului britanic precum si pe cea a brandului Emerging Romania.

Action Global Communication a câstigat Emerging Romania“OBG se afla într-un proces de extindere a retelei sale de analisti si implicit a activitatii sal”, a declarat Kimberly Hartman (foto), Country Director OBG pentru România si Bulgaria. ”În acest context, ne-am îndreptat catre Action Global Communications România convinsi ca experienta anterioara solida a agentiei, expertiza corporativa si cunoasterea temeinica a pietei ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia pe piata Româneasca.”

AdPlayersFile

Action Global Communications

Potrivit companiei, Action Global Communications este una dintre cele mai extinse retele de PR din regiune, cu peste 30 de ani de experienta si o retea care cuprinde 30 de tari din Europa Centrala si de Est, Balcani, zona Mediterana, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

În România, Action Global Communications este prezenta din 2001 si , dupa cum spun reprezentantii companiei, ofera servicii de consultanta specifice: comunicare corporativa si de brand, media relations, organizare de evenimente, gestionarea relatiilor de criza si comunicare interna.

În portofoliul de clienti ai agentiei se afla companii precum: British Airways,  BenQ Mobile, Enel, Germanos, Goodyear Dunlop Tires, OMV, Petrom, Piraeus Bank, Solectron sau Honeywell.

Oxford Business Group

Oxford Business Group (OBG) este o companie specializata în cercetare si consultanta, cu sediul central în Marea Britanie, editor al cataloagelor anuale de analiza economica, politica si de business, publicate sub marca Emerging Markets.

Reprezentantii de comunicare spun ca OBG ofera analize complexe asupra evolutiei politice si macroeconomice a tarilor aflate în curs de dezvoltare din Golf, zona Levant a Orientului Mijlociu, Africa de Nord, Africa de Sud, Asia de Sud-Est si zona de sud a Balcanilor.


PUBLICITATE: