A prezentat ultimul jurnal la Realitatea TV. Saviana Russu imbratiseaza lumea radioului la Radio Romania Brasov FM, 93, 3 FM
Marti, 02 Aprilie 2019


Savian Russu a ales lumea radioului la Radio Romania Brasov, pe 93,3 FM
Credit: Saviana Rusu, facebook

AdPlayers. Iulian Toma

Saviana Russu a prezentat ultimul jurnal de stiri l-a Realitatea TV. Duminica, 31 martie, la ora 16 a fost ultima data cand a mai aparut "pe sticla" la postul de televiziune. Contactata de catre AdPlayers, jurnalista a afirmat ca alege lumea radioului la Radio Romania Brasov, pe 93,3 FM. 

Colegii si prietenii din postul de televiziune unde, dupa cum ea insasi afirma elogios la adresa Realitatii TV, s-a descoperit, format si maturizat ca jurnalist", i-au facut o surpriza. I-au daruit un ceas si un mesaj care au emotionat-o: "Timpul se masoara in amintiri frumoase!"

Mai jos mesajul publicat de Saviana Russu pe canalul propriu de facebook:

"Timpul se masoara in amintiri frumoase!"- este mesajul neasteptat de emotionant cu care m-am trezit astazi pe birou. Voi pastra ceasul ca ultima amintire frumoasa si, de fiecare data cand ma voi uita la el, imi voi aminti cat de mult inseamna cateodata zece secunde in viata unui om! In 2005 am pasit pentru prima data pe taramul fascinant al televiziunii, al Realitatea TV. Aici m-am descoperit, format si maturizat ca jurnalist. Aici am invatat ce forta pot avea informatia, cuvantul, imaginea si sunetul si, mai ales, am exersat gandirea critica in context multiplu: social, politic, economic, cultural etc. . Am avut oportunitatea trairii unor vremuri si experiente de viata unice pentru care va voi fi recunoscatoare mereu. Totul s-a intamplat doar datorita oamenilor minunati cu care am avut onoarea sa lucrez sau pe care i-am intalnit de-a lungul timpului pe teren, in redactie/ regie/montaj/ machiaj, invitati in platou sau telespectatori. Ultimul meu jurnal, azi, 31 martie 2019, ora 16.00. Va multumesc tuturor din suflet pentru colaborare si sustinere si va urez succes in continuare! Eu voi imbratisa de acum inainte lumea radioului!

Postul public de radio teritorial Radio Romania Brasov poate fi gasit si pe pagina online 
radiobrasovfm.ro 

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: