40% in preferintele ascultatorilor la Radio Romania.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
( adplayers, info ) Radio Romania este lider, prin posturile sale, in clasamentele de audienta, conform Studiului National de Audienta pentru perioada septembrie-decembrie 2012 se arata intr-o informare a radioul public remisa adplayers.

Potrivit unui comunicat de presa, un numar de 4,8 milioane de ascultatori aleg, in fiecare zi, unul dintre programele Radio Romania (Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Radio Romania Antena Satelor si Reteaua Studiourilor Regionale), reprezentand 40% din totalul ascultatorilor din Romania (12 milioane).

Cota de piata cumulata a posturilor Radio Romania este de 30%, se mai arata intr-o informare trimisa adplayers. Conform datelor de audienta citate de reprezentantii de comunicare, Radio Romania Actualitati este lider la nivel national, inregistrand o cota de piata: 13,4% si lider la nivel urban, avand o cota de piata: 14%.

Conform datelor citate, Radio Romania este deasemenea lider autoritar in mediul rural, prin Radio Romania Antena Satelor (13,5%) secondata de Reteaua Studiourilor Nationale (13,1%) si Radio Romania Actualitati (12,5%).

Din infromatiile culese din studiul de audienta se mai arata ca regional, postul public este ider in Dobrogea, Moldova si Transilvania, prin Radio Romania Actualitati, lider in Oltenia, prin Radio Romania Craiova (24%) si in Banat, prin primele doua pozitii ocupate de Radio Romania Timisoara (14%) si Radio Romania Resita (12%). In Muntenia, cota de piata a posturilor Radio Romania este de 31% prin Radio Romania Antena Satelor, Radio Romania Actualitati si Radio Romania Cultural.

Mai mult in Radio


PUBLICITATE: