300 de bicilete de la Itsy Bitsy FM
Vineri, 17 August 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Itsy Bitsy FM indeamna copiii si parintii la sport. Campania sociala „Bicicleta este sanatoasa” a fost demarata de postul de radio Itsy Bitsy, in parteneriat cu Eurosport DHS - compania producatoare de biciclete, pe 1 iulie 2007.

Prin intermediul acesteia Itsy Bitsy FM promoveaza sportul in randul copiilor si trage un semnal de alarma in randul parintilor. La sfarsitul campaniei, 300 de copii vor primi o “itsybitsycleta” , datorita parintilor care au raspuns corect la o intrebare simpla din lumea povestilor.

„Sper ca aceasta generatie de copii sa nu fie afectata grav de efectele sedentarismului. Din ce in ce mai multi copii isi petrec timpul liber in fata televizorului sau calculatorului”, spune Nadia Tataru - Director Itsy Bitsy FM.

Campania sociala „Bicicleta este sanatoasa” a beneficiat de sprijinul ciclistilor profesionisti ai Romaniei: Daniel Anghelache – locul I - Turul Romaniei 2007, George Manu – locul I - Turul Macedoniei 2007, precum si Carstea Constantin – antrenor de ciclism la Clubul Dinamo.

Finalul campaniei „Bicicleta este sanatoasa” initiate de Itsy Bitsy FM si DHS este marcat sambata, 18 august 2007, intre orele 09:00 si 12:00, in Parcul Al.I.Cuza din Bucuresti, unde copiii vor primi cele 300 de biciclete.

La eveniment vor participa si ascultatori Itsy Bitsy care nu au castigat itsybitsycleta, dar care sustin mersul pe bicicleta si amenajarea de piste speciale pentru biciclisti in Bucuresti. Copiii vor veni impreuna cu parintii lor pentru a se intalni cu personajele radioului (Itsy, Bitsy, Aranburu, Magicianul si Zana Norilor) si pentru a – si scrie pagina lor in „Cartea biciclistilor”.


PUBLICITATE: