131 companii pe 12.000 metri patrati la CERF 2005
Marti, 19 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Cea de-a XIV-a editie anuala a expozitiei si conferintei internationale de tehnologia informatiei si comunicatii - Computers and Electronics Romanian Fair (CERF), organizata de Expotek, va avea loc in perioada 20 - 24 aprilie 2005, la Complexul expozitional si de conferinte Romexpo Bucuresti. Expozitia va fi deschisa zilnic intre orele 10.00 - 18.00, iar accesul se va face pe baza de invitatie sau bilet de intrare. Costul unui bilet este de 80.000 lei.

"Cu o traditie si experienta de peste 14 ani, CERF este cel mai important eveniment IT&C din Romania, in suprafata de 12.000 de metri patrati (cu 2.000 mai mult fata de anul trecut), 500 de importante marci nationale si internationale reprezentate si peste 75.000 de vizitatori." declara Sorina Muresan, Director General Expotek.

Dupa cum declara organizatorii sai, editia CERF 2005 reuneste firme reprezentative pe piata romaneasca in domeniile: comunicatii, distributie hardware si software, solutii IT&C dedicate business-ului, sisteme si echipamente digitale pentru afaceri sau pentru consumatori individuali, consultanta, servicii, presa de profil. Totodata, CERF 2005 este un eveniment de interes pentru firmele din industria IT&C central si est-europeana.

"Tehnologia si accesul imediat la tehnologie iti pot face viata mai usoara. Putem invata, crea, comunica, putem conduce o afacere intr-un mod mai usor si mai placut pentru ca avem la indemana mijloace de informare si comunicare rapide, solutii pentru a ne eficientiza activitatea, timpul si banii investiti." spune Sorina Muresan, Director General Expotek.

CERF 2005 prezinta "un oras al viitorului", in care tehnologia este accesibila si la indemana utilizatorului roman. Evenimentul de la Romexpo ofera vizitatorilor solutii si aplicatii menite sa creasca eficienta in business si in activitatile din timpul liber, sa optimizeze costurile, sa faciliteze comunicarea si informarea si sa sporeasca confortul din viata de zi cu zi.

"La CERF 2005, portofoliul de produse si marci este foarte mare; vor fi prezentate mii de produse si solutii, iar vizitatorul are ocazia sa stea de vorba cu specialistii, in numar de peste 3.000 la aceasta editie a CERF. Ca in fiecare an, CERF aduce multe noutati, iar anul acesta am lansat o sectiune noua, cea dedicata fotografiei digitale." Spune Sorina Muresan.

Sectiunile CERF 2005 sunt: Comunicatii - sectiune care reuneste principalii operatori de telefonie, furnizorii de servicii Internet si transfer de date, furnizorii de echipamente si solutii in domeniul comunicatiilor; Echipamente, sisteme si solutii digitale, produse electronice - sectiune dedicata producatorilor si distribuitorilor de computere, periferice, consumabile, echipamente de birou, solutii multimedia, produse electronice de larg consum, precum si furnizorilor de solutii digitale pentru biroul fix sau mobil; Imaging Expo - sectiune dedicata fotografiei digitale care reuneste producatorii si distribuitorii de aparatura foto digitala si tehnologie de procesare si prelucrare a imaginii fotografice; Distributie hardware si software; Solutii IT&C, software, servicii si aplicatii pentru afaceri, unde vor fi prezentate aplicatii pentru companii din diverse domenii de activitate.

EXPOTEK mai organizeaza pe langa CERF, expozitia HIFIarena, singurul eveniment specializat pentru solutii si echipamente audio si video de inalta performanta pentru home entertainment organizat in tara noastra este un produs Expotek. EXPOTEK mai asigura de asemenea managementul Salonului International de Automobile Bucuresti - SIAB 2005 ce va avea loc in curand .


PUBLICITATE: