1 din 7 romani s-au uitat la tevi in loc de rauri, in publicul comercial TV. Romania, te iubesc!
Luni, 26 Februarie 2018

Romania, te iubesc! Credit: StirileProTV

Reportajul semnat de Rares Nastase despre constructia microhidrocentralelor si hidrocentralelor pe raurile si paraiele Romaniei a avut 5.5 puncte de rating si 14.6% share

adplayers. info

1 din 7 romani din publicul comercial s-au uitat la Romania, te iubesc!, duminica 25 februarie, la reportajul semnat de Rares Nastase despre constructia microhidrocentralelor si hidrocentralelor pe raurile si paraiele Romaniei, care ar trebui sa fie protejate prin legislatie stricta la nivel European.

Potrviti reprezentantilor Pro TV, Romania, te iubesc! a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 5.5 puncte de rating si 14.6% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 5.1 puncte de rating si 13.7% share.

Telespectatorii emisiunii au vazut  cum se ciocnesc interesele de potejare a mediului cu cele energetice, cum afecteaza mediul inconjurator, fauna si flora, dar si cum au raspuns autoritatile la problemele ridicate de Rares si la banii aruncati pe apa sambetei.

 Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: