1 din 5 telespectatori din publicul comercial interesati de romanii exceptionali la Romania, te iubesc
Luni, 11 Decembrie 2017

Credit: Pro TV / PR, Romania, te iubesc! 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, emisiunea a obtinut 6.5 puncte de rating si 18.1% cota de piata (aproape 1 din 5 romani)

adplayers.info

Cu o audienta de peste 1.2 milioane de telespectatori, romanii au vazut, duminica, la Pro TV un secol de viitor prin prisma exemplelor de conationali exceptionali ale caror realizari au fost prezentate in reportajele de la Romania, te iubesc!, emisiune care a fost lider de audienta pe toate segmentele de public.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, emisiunea a obtinut 6.5 puncte de rating si 18.1% cota de piata (aproape 1 din 5 romani), spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 5.0 puncte de rating si 13.8% share.

In pragul sarbatorilor de iarna, postul isi invita telespectatorii sa descopere noi surse de inspiratie si de speranta.  In ultima editie din acest sezon, echipa Romania, te iubesc!, a pregatit o noua serie de reportaje despre romani viitorului, despre cei ce pun bazele unei lumi mai bune prin munca lor.

Toate reportajele emisiunii pot fi urmarite pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

 Mai mult in Media, TV,


PUBLICITATE: