1.000 – 1200 de oameni in prima zi la Digital Print & Sign si Gifts Show
Miercuri, 22 Septembrie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Aproximativ 1.000 – 1200 de participanti si in jur de 150 de companii expozante au venit miercuri, 22 septembrie (ieri) in prima zi la Digital Print & Sign si Gifts Show. Evenimentul a fost deschis oficial de Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, care a afirmat ca institutia pe care o conduce are usile deschise pentru toate problemele din publicitatea outdoor.

Organizatorii targurilor l-au intampinat pe edilul Bucurestiului si cu o macheta cu imaginea lui Sorin Oprescu in marime naturala, care a facut deliciul intalnirii originalului cu propria „sosie”. Primarul s-a aratat interesat de cateva standuri si masinarii de print in publicitate expuse in cadrul Digital Print & Sign si Gifts Show.

Camelia Buda, managerul Euroexpo care organizeaza Digital Print & Sign si Gifts Show a afirmat pentru AdPlayers ca este multumita de prima zi a celor doua targuri din cadrul Romexpo, locatie unde compania pe care o conduce avea in desfasurare si Wellness Show, expozitie ce reuneste cei mai importanti  producatori, importatori si distribuitori de echipamente, produse si prestatori de servicii din domeniile: fitness, wellness, spa, frumusete si ingrijire corporala.

Mai mult in Eveniment. Digital Print & Sign, Gifts Show


PUBLICITATE: