Cum va arata publicitatea dupa Brexit? Masa rotunda Midas Awards (New York Festivals)
Festivalul de publicitate specializat in marketing si comunicare financiara Midas Awards a intrebat creativii din agentii cum va arata publicitatea dupa iesirea istorica din Uniunea Europeana a Regatului Unit al Marii Britanii.
Peste 300.000 de copii cu parinti in straintate. Grupul de Lucru interinstitutional dedicat situatiei.
 Reuniunea este motivata de faptul ca doar printr-un efort integrat al institutiilor statului si al societatii civile se pot creiona politicile publice care sa vina efectiv in sprijinul unei generatii de copii, dupa unele estimari de peste  300.000, dar si familiilor acestora.
Portoroz se muta la Ljubljana. Publicitate la castel.
 Dupa ce, timp de 22 de ani, a avut loc la Portoroz, orasul care i-a consacrat numele,  festivalul de publicitate Golden Drum se muta in 2016 in mijlocul Sloveniei, la Ljubljana.
Platforma de evenimente de continut "In the News" se va baza pe parteneriate relevante si taxa de acces
Modelul economic al seriei de evenimente „In the news”, platforma de evenimente de continut lansata recent de agentia News.ro, se va baza atat pe taxa de acces la evenimente cat si pe parteneriate relevante pentru continutul fiecarei conferinte. Prima conferinta din seria de evenimente, „In The News. Energy”, va avea acces gratuit.
Radio Romania in finala New York Festivals / World's Best Radio Programs
  In finala competitiei din acest an se mai regasesc posturi precum BBC, SBS Radio, Canadian Broadcasting Corporation, Radio France, Deutschlandradio Kultur, Swedish Radio, ESPN sau CBS Radio.
Creativii nu trebuie sa-si mai dea premii unii altora. Isi pot da singuri la HandyAwards.
 Inspirati de juriile festivalurilor de publicitate formate de directorii de creatie care isi dau premii unii altora, o mana de creativi propun competitia HandyAwards - premiile pe care creativii si le pot da singuri
Secretele comerciale, la bani marunti. Noua directiva europeana, la PRIA Registered Trademarks pe 19 mai
Evenimentul dedicat proprietatii intelectuale si marcilor in Romania va avea loc in data de 19 mai 2016, incepand cu ora 9,30 la hotel Novotel, sala Paris si are printre partenerii media revista adplayers.
Publicis Romania in finala New York Festivals 2016
Trei intrari semnate de echipa de creatie condusa de Jorg Riommi au ajuns in finala festivalului de publicitate in sectiunile ACTIVATION & ENGAGEMENT, DIGITAL si MEDIA pentru Automobil Clubul Roman.
"Protejati sturionii" WWF Romania. Pescuitul sturionilor din Dunare, interzis inca 5 ani.
Proiectul este finalist  la editia din acest an a  Premiului Natura 2000 organizat de Comisia Europeana , competitie ce recunoaste excelenta in conservarea si gestionarea siturilor Natura 2000
Experti in creativitate din intreaga lume vin la ICEEfest 2016. Bucuresti, 9 si 10 iunie.
 Cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, ICEEfest aduce la Bucuresti, in 9 si 10 iunie a.c. o lista importanta de experti in creativitate.
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »