Creativii nu trebuie sa-si mai dea premii unii altora. Isi pot da singuri la HandyAwards.
 Inspirati de juriile festivalurilor de publicitate formate de directorii de creatie care isi dau premii unii altora, o mana de creativi propun competitia HandyAwards - premiile pe care creativii si le pot da singuri
Secretele comerciale, la bani marunti. Noua directiva europeana, la PRIA Registered Trademarks pe 19 mai
Evenimentul dedicat proprietatii intelectuale si marcilor in Romania va avea loc in data de 19 mai 2016, incepand cu ora 9,30 la hotel Novotel, sala Paris si are printre partenerii media revista adplayers.
Publicis Romania in finala New York Festivals 2016
Trei intrari semnate de echipa de creatie condusa de Jorg Riommi au ajuns in finala festivalului de publicitate in sectiunile ACTIVATION & ENGAGEMENT, DIGITAL si MEDIA pentru Automobil Clubul Roman.
"Protejati sturionii" WWF Romania. Pescuitul sturionilor din Dunare, interzis inca 5 ani.
Proiectul este finalist  la editia din acest an a  Premiului Natura 2000 organizat de Comisia Europeana , competitie ce recunoaste excelenta in conservarea si gestionarea siturilor Natura 2000
Experti in creativitate din intreaga lume vin la ICEEfest 2016. Bucuresti, 9 si 10 iunie.
 Cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, ICEEfest aduce la Bucuresti, in 9 si 10 iunie a.c. o lista importanta de experti in creativitate.
 Agentia Tribal Worldwide Romania si McDonald’s Romania au primit 3 premii pentru campania #MecSalutaJunimea in Competitia In2 Sabre Awards EMEA, anunta reprezentantii de comunicare ai campaniei
Concurs de creativitate CEL.ro cu premii de 2.500 lei
 Intrecerea se adreseaza studentilor sau juniorilor cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani care se pregatesc in domenii precum publicitate, marketing, comunicare, design sau creative writing
Afisaje din Epoca de Aur scoase la licitatie
  Adevarata fresca in imagini a Epocii de Aur, asa cum era denumita perioada inainte de decembrie ’89, o selectie de afise care se remarca pe alocuri prin umor au fost scoase la licitatie de casa Artmark.
Buyer Brain Romania invitata sa vorbeasca la Forumul Mondial de Neuromarketing in Dubai.
 Saptamana aceasta are loc, la Dubai, Forumul Mondial de Neuromarketing, serie de evenimente in cadrul caruia voi vorbi despre impactul pe care noile tehnologii il vor avea asupra industriei cercetariide marketing si asupra comportamentului consumatorului.
"Identitatea Verbala" concureaza la festivalul London International Awards 2016
 Festivalul de publicitate a dat start inscrierilor unde sunt asteptate lucrari  difuzate, publicate sau dezvoltate pe un canal media comercial, cu aprobarea clientului, in perioada 1 iulie 2015 si 31 iulie 2016.
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »