Universitati de top pe 7 si 8 octombrie la Bucuresti. 20 dintre cele mai bine clasate in lume vin la RIUF
Vineri, 06 Octombrie 2017

Credit: RIUF / PR

Printre participantii la RIUF-The Romanian International University Fair se numara peste 20 de universitati se afla in topul celor mai bune institutii educationale din lume

adplayers. info

University College London (UCL), Imperial College London si alte 120 de universitati vin pe 7 si 8 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, unde are loc loc editia 21 RIUF-The Romanian International University Fair.

In cadrul evenimentului, reprezentantii universitatilor si institutiilor educationale din 11 tari vor fi prezenti pentru a oferi informatii esentiale despre programe de studiu celor peste 7.000 de vizitatori asteptati.

Editia de toamna RIUF are loc si la Timisoara, pe 10 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri -CRAFT, precum si la Iasi, pe 12 octombrie, la Palas Congress Hall.

Cel mai mare numar de universitati si institutii educationale prezente la un eveniment din Romania

RIUF-The Romanian International University Fair este cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est, ce a reusit sa aduca la aceasta editie peste 120 de expozanti din tari precum Marea Britanie, Olanda, SUA, Romania, Germania, Elvetia, Austria, Franta, Danemarca, Spania.

Universitatile prezente vor pune la dispozitia participantilor informatii despre peste 9.000 de programe de licenta, masterat si doctorat din peste 15 domenii de activitate printre care si economie, business, marketing, IT&Computer Science, arte, stiinte sociale, inginerie, medicina sau drept.

Numar record de universitati aflate in top 100 mondial din Marea Britanie, Olanda si Germania

Targul international de universitati RIUF aduce pe 7 si 8 octombrie la Bucuresti reprezentantii a 56 de universitati din Marea Britanie, 10 universitati din Germania si 20 de institutii educationale din Olanda.

Dintre acestea, peste 20 de universitati se afla in topul celor mai bune institutii educationale din lume, printre care si:

•            University College London- locul 7 la nivel mondial;

•            Imperial College London - locul 8 la nivel mondial;

•            University of Essex - locul 6 in UK si 22 la nivel mondial;

•            University of Bristol - locul 12 la nivel european si 42 la nivel mondial;

•            University of Birmingham - locul 26 in Europa si 86 mondial;

•            Nortumbria University - locul 21 la nivel mondial;

•            Utrecht University – a doua universitate din Olanda si a 60-a la nivel mondial;

•            University of Amsterdam - cea mai buna universitate din Olanda, ocupa locul 57 la nivel mondial.

Participantii pot interactiona direct cu reprezentantii celor mai cautate universitati din Romania si din strainatate si pot participa la peste 20 de prezentari ale programelor de studiu si institutiilor educationale prezente la RIUF.

Sesiunile de discutii vor pune accent pe educatie nonformala, tehnologie, industrii creative, business, avantaje si dezavantaje ale studiilor in Romania si in strainatate. Pe de alta parte, atelierele practice vor trata subiecte precum public speaking, creativitate, gaming, branding personal sau vlogging.

Cei interesati de studiul in Romania sau in strainatate se pot inregistra online la RIUF-The Romanian International University Fair ( riuf.ro )

Mai mult in Targuri si Expozitii, 




PUBLICITATE: