Trade Round Table FMCG cu 220 de invitati si buget de 20.000 EUR
Vineri, 22 Octombrie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Cu o taxa de acces de 160 EUR, conferinta Trade Round Table organizata de Magazinul Progresiv a avut 220 de participanti si speakeri importanti ai industriei de retail si FMCG.

O parte din continutul evenimentului va fi disponibil si in editia de noiembrie a revistei Magazinul Progresiv care va aparea pe piata la inceputul lunii viitoare. Participantii la evenimentul organizat de CMG Romania, editorul revistei de retail, au stat de vorba cu invitati de  prima pana ai industriei bunurilor de larg consum.

„Ideea conferintei a fost ca trebuie sa facem lucruri sa fim activi, sa construim chiar in conditii de criza, sa fim atenti tot timpul la consumator si la cumparator”, a spus pentru AdPlayers Otilia Calugareanu, Publishing Director la CMG Romania, editorul Magazinului Progresiv si organizatorul conferintei. „In plus, evenimentul este un prilej de networking, de schimb de idei si informatii care aduc beneficii intregii industrii”, a mai precizat executivul.

Potrivit managerului CMG Romania, Bugetul evenimentului Trade Round Table a fost de aproximativ 20,000 eur. Intrebata daca astfel de evenimente cu taxa sunt profitabile, Otilia Calugareanu a afirmat ca „Trade Round Table a fost un eveniment care a avut si profit, dar scopul principal este acela de a aduce continut de calitate in revista, si valoare brandului publicatiei”. „

Trade Round Table i-a avut ca invitati pe fosta presedinta Unilever SCE, Alexandra Gatej (foto), in prezent consilier la Presedintia Romaniei, Albert Davidoglu - Customer Development Director, Unilever SCE, Luiza Velcu- Research Executive, MEMRB Romania, Daniel Enescu - Partener Daedalus Group, Mircea Coman - Head of Target Group Management Trader, METRO Cash&Carry Romania, Gabriela Luca - Researcher, GfK Romania, Guia Manuela - Managing Associate, D&B David si Baias (Correspondent law firm of PricewaterhouseCoopers) si Mihaela Mitroi - Partener, PricewaterhouseCoopers.


PUBLICITATE: