Tahaab Rais, unul dintre cei mai premiati strategi de publicitate din Orientul Mijlociu, vine in Romania
Vineri, 26 Mai 2017

Tahaab Rais, unul dintre cei mai premiati strategi de publicitate din Orientul Mijlociu, vine in Romania

Tahaab Rais ofera solutii de comunicare pentru unele dintre cele mai mari branduri internationale, printre care MasterCard, Coca-Cola, Sony, HSBC, Unilever, L’Oreal, Ford, Nestle, J&J, Emirates NBD, Dubai Duty Free, Arla Foods, Harvey Nichols, Daman si Microsoft.

Adplayers. info

Tahaab Rais, unul dintre cei mai premiati strategi de publicitate din Orientul Mijlociu si membru al juriului de anul acesta de la Dubai Lynx, vine in Romania, fiind invitatul oficial al celei de-a treia editii The Best of Lynx, organizata de Cannes Lions Romania. Evenimentul are loc Marti, 30 mai, incepand cu ora 09:00 la Seneca Anticafe. Accesul la intalnirea The Best of Lynx este conditionat de o taxa de 50 de euro, in limita locurilor disponibile.

In calitate de strateg, Tahaab Rais ofera solutii de comunicare pentru unele dintre cele mai mari branduri internationale, printre care MasterCard, Coca-Cola, Sony, HSBC, Unilever, L’Oreal, Ford, Nestle, J&J, Emirates NBD, Dubai Duty Free, Arla Foods, Harvey Nichols, Daman si Microsoft. Acesta va vorbi saptamana viitoare la Bucuresti despre puterea creativitatii de a oferi o perspectiva fresh brandurilor din FMCG, ajutandu-le sa obtina rezultate indiferent de complexitatea contextului in care activeaza.

Teodora Migdalovoci, Ambasador Cannes Lions in Romania, a afirmat pentru adplayers ca Tahaab Rais a pregatit oamenilor de marketing interesati o agenda densa la evenimentul The Best of Lynx.

"Multi se intreaba probabil care e legatura dintre Romania si piata din Orientul Mijlociu. Eu am gasit insa de fiecare data surse de inspiratie in prezentarile de la Dubai Lynx si merg acolo de la aparitia festivalului. E si motivul pentru care am decis sa organizez anual The Best of Lynx, aducand acasa un strop din intelepciunea altor industrii” a afirmat Migdalovici, pentru adplayers.

„MENA (Middle East and North Africa) e o regiune foarte diversa, ai multe piete emergente care se confrunta cu aceleasi provocari pe care le are Estul Europei. Nu intamplator, prezentarea lui Tahaab Rais se concentreaza pe strategie cu cap, pe cum sa faci mult cu putin sub imperativul ideilor smart, pe cum te pot inspira culturile si consumatorii isteti. In cele doua ore de The Best of Lynx vom discuta si despre ce inseamna brieful perfect din perspectiva unui om de strategie multi-premiat. Am pregatit, deci, un pachet cu continut dens, pentru toti brand managerii, marketing managerii si creativii care vor sa se concentreze pe eficienta creativa.".

Potrivit autorilor evenimentului, publicitarul este cel mai premiat strateg din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, acesta plasandu-se pe locul 1 in topul directorilor de strategie, in The Directory Big Won Rankings 2015.

Tahaab Rais detine un palmares considerabil de solutii strategice pentru o serie larga de branduri, propuneri care s-au dovedit creative si eficiente, transformand marci regionale in branduri globale. Pe langa partea de strategie, acesta a mai dezvoltat si coordonat o serie de studii, precum experimente sociale si modele entografice. Rais este membru al The One Club, din cadrul APG UKS si al Consiliului Tineretului al IAA Chapter din EAU.

Festivalul International de Creativitate Dubai Lynx este evenimentul principal din regiunea Orientul Mijlociu si Africa de Nord (MENA) pentru oamenii din industria publicitatii si a comunicarii, care are loc in fiecare an in luna martie. Pentru mai multe informatii despre festival accesati www.dubailynx.com 


PUBLICITATE: