Stefan Iordache: "Nu mai aveam loc"
Joi, 22 Decembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Leo Burnett Group si-a schimbat de astazi cartierul general. Grupul format din Leo Burnett & Target, Starcom Media si Starlink Media s-a mutat de astazi, 22 decembrie, mai aproape de Piata Romana, in str. Nicolae Iorga 13 din Bucuresti.

Stefan Iordache: Nu mai aveam loc

“Nu mai aveam loc si am dorit si sa ne reorganizam ca si asezare in birouri in alt mod, mod care sa serveasca mult mai bine dezvoltarii noastre si obiectivelor nostre ca si organizatie”, a declarat pentru AdPlayers Stefan Iordache (foto), Managing Partner al Leo Burnett Group.

Cele trei companii inregistreaza astazi un numar de 150 de angajati, din care Leo Burnett & Target are un numar de 109 angajati, Starcom Media – 28 iar Starlink Media – 13.

“Este o cladire inchiriata”, spune Stefan Iordache. “Businessul nostru este publicitatea si nu dorim sa fim legati de o locatie sau de o impartire pe etaje; daca in 2 ani vom dori sa ne reorganizam intern in alt fel, dorim sa avem libertatea sa ne mutam in cladirea care va fi optima si sa nu fim fortati sa ramanem intr-o cladirea pe care am detine-o”.

Stefan Iordache: Nu mai aveam loc

“Toate cele 3 companii din grup vor sta in acest sediu”, spune Stefan Iordache. Pe langa birourile exclusive fiecareia si acces cu card pentru fiecare angajat “vom avea mai multe sali de discutii sau sedinte externe, precum si un spatiu de recreere, cafea, bere (avem un draft de bere) mult mai mare” , sustiune executivul grupului de publicitate.

N-au fost uitate nici spatii de destindere. Cele trei companii au mai multe jocuri (masa de hochei, masa de fotbal, darts electronic, masa de ping pong si 8 statii de computer games). “Nu pentru ca dorim sa stam mai mult la munca ci pentru ca dorim sa ne simtim mai bine :)” , zambeste executivul Leo Burnett Group.

Coordonatele celor 3 agentii din strada Nicolae Iorga nr.13 sunt:

Stefan Iordache: Nu mai aveam locLeo Burnett & Target

tel: +4021-2016 100;

e-mail: office@leoburnett.ro

Starcom Media

tel: +4021-2016 140

e-mail: office@ro.starcomworldwide.com

Starlink Media

tel: +4021-2016 109;

e-mail: office@starlink.ro

( Iulian Toma , info@adplayers.ro ) 


PUBLICITATE: