Spectacol si inovatie in prima zi la PACK EXPO 2016
Miercuri, 28 Septembrie 2016
 Spectacol si inovatie in prima zi la PACK EXPO 2016

adplayers. info

Pack Expo a beneficiat in PRIMA ZI de prezenta la varf din randul autoritatilor, asociatiilor profesionale si din partea reprezentatilor industriei alimentare si de ambalaje, iar cei peste 150 de expozanti romani si straini au transformat Pack Expo intr-un spectacol al inovatiei live, anunta organizatorii expozitiei de la Euroexpo.

Echipamente pentru productia de ambalaje si etichete, de ambalare si etichetare, masinarii de umplere, dozare si ambalare, linii complete de ambalare, dar si echipamente de manipulare si transportare pot fi vazute in actiune chiar in standurile amenajate in cadrul targului!


Peste 65 de producatori de etichete si ambalaje din hartie, carton presat si ondulat, plastic, metal, lemn si sticla, isi prezinta ultimele inovatii in standurile special amenajate in cadrul targului.

Au mai ramas trei zile de spectacol si inovatie, oportunitati de business si idei inovative pentru toate domeniile de activitate conexe industriei de packaging! Accesul la PACK EXPO este gratuit!

Pack Expo 2016, Romexo, 27 – 30 septembrie.

Program de vizitare:

27 – 29 septembrie 10:00 – 8:00

30 septembrie 10:00 – 16:00

Mai mult despre cu ajungi si ai acces gratuit la Pack EXpo


Mai mult in Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: