Singura agentie romaneasca dublu premiata la Rebrand 100
Marti, 13 Martie 2012

Rebranding Scandia Food. de Seed Consultants.

(adplayers, info ) Seed Consultants este singura agentie romaneasca de branding dublu premiata la competitia REBRAND™ 100® Global Awards in 2012. Potrivit reprezentantilor companiei, doua branduri romanesti dezvoltate in 2010-2011, Scandia Food si HERT Design au fost premiate in cadrul competitiei internationale REBRAND™.

„Ne bucuram cand prin competitii precum REBRAND, este confirmata gandirea strategica si creativa a echipei Seed Consultants, iar valoarea brandurilor romanesti – Scandia Food si Hert Design – este recunoscuta si noi putem sa fim mandri ca proiectele noastre sunt preluate ca studii de caz de agentii de pe tot globul. Am marcat, din nou, Romania pe harta globala a brandingului si acest lucru nu poate sa ne aduca decat cinste.” a declarat Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

REBRAND 100® Global Awards este singurul reper in eficienta proiectelor de rebranding, fiind in acelasi timp platforma principala pentru agentiile de branding de a demonstra ca proiectele realizate sunt bune de dat exemplu. In cadrul competitiei se inscriu anual un numar impresionant de proiecte de catre agentii de pe tot globul.

Despre Seed Consultants

Mai mult in Branding


PUBLICITATE: