Selectie pentru Roger Hatchuel Academy. Participarea la Cannes Lions, oferita de scoala.
Marti, 15 Ianuarie 2019

 

Credit: The Alternative School for Creative Thinking

Roger Hatchuel Academy este un prestigios accelerator de cariera pentru tinerii cu varste intre 18 si 23 de ani, pasionati de creativitate, marketing, arte vizuale, disciplinele comunicarii, in general

adplayers.info

Pentru al 15-lea an consecutiv, The Alternative School organizeaza selectia pentru Roger Hatchuel Academy, anunta reprezentantii de comunicare ai scolii.

Roger Hatchuel Academy este un prestigios accelerator de cariera pentru tinerii cu varste intre 18 si 23 de ani, pasionati de creativitate, marketing, arte vizuale, disciplinele comunicarii, in general. Un numar de aproximativ 30 de studenti de nationalitati diferite se reunesc la Cannes Lions, dupa ce, in prealabil, au castigat competitiile locale din tarile de origine.

Selectia se adreseaza studenti de la facultati cu focus pe disciplinele comunicarii sunt invitati sa participe la cea de-a 15-a editie a selectiei pentru Roger Hatchuel Academy.

Pe toata durata Cannes Lions, cel mai prestigios festival de gandire creativa la nivel global, ei au sansa sa se intalneasca cu creativi, comunicatori si clienti care deseneaza trendurile in creativitatea globala, sa le puna intrebari si sa rezolve briefuri la workshopurile adhoc, pe care acestia le pot genera in intalnirile cu cei admisi in academie.

Brief-ul competitiei locale:

Un video de 2 minute in engleza care sa spui cine esti si in ce fel esti creativ, cat si motivatia de a participa la Roger Hatchuel Academy (link de Youtube)

Portofoliu + CV, in engleza.

Deadline: 10 februarie 2019

Rezolvarile vor fi trimise pe adresa ruxandra@canneslions.ro

Cei 3 finalisti desemnati de jurati din Romania vor trece printr-un proces de selectie international, in urma caruia va fi ales un singur participant ce va reprezenta Romania la Roger Hatchuel Academy.

Important:

Competitia este individuala, iar varsta participantilor trebuie sa fie intre 18-23 de ani. Fostii studenti la The Alternative School care s-au calificat pentru editiile anterioare ale Cannes Lions nu mai pot participa la selectia din 2019, pentru a da sanse si altor generatii sa experimenteze festivalul. Costul participarii la festivalul Cannes Lions este acoperit de organizatori. Cazarea la Cannes si transportul vor fi responsabilitatea castigatorului.

Mai mult in Eveniment, Educatie, 


PUBLICITATE: