Scala JWT semneaza prima campanie Kit Kat "made in Romania"
Sambata, 04 Februarie 2006

( AdPlayers.ro) Kit Kat lanseaza din 3 februarie prima campanie promotionala produsa in Romania. Conform autorilor ei, agentia de publicitate Scala JWT, noua campanie consta in doua spoturi TV, reclame in presa, outdoor, internet si materiale promotionale pentru magazine (POSM-uri). Sloganul “Ia o pauza si fii tare-n parcare!” se inscrie, potrivit aceleiasi surse,  sub platforma de comunicare internationala “Have a break. Have a Kit Kat” si face referire la premiile deosebit de atragatoare puse in joc : 18 scutere Aprilia Sportcity 125.

Scala JWT semneaza prima campanie Kit Kat made in Romania

Mecanismul promotiei este urmatorul: participantii trimit prin SMS codul unic de pe interiorul ambalajului de Kit Kat si participa automat la loteria saptamanala, care va fi organizata timp de 9 saptamani consecutive. La promotie participa toate variantele de Kit Kat: Chunky, White, precum si cea mai noua aparitie din gama – Kit Kat Peanut Cream.

Echipa care a dezvoltat campania promotionala a fost formata, din Daniel Ehrenberger – Marketing Director si Elysse Vincze – Confectionery Brand Manager din partea Nestlé Romania. Din partea Scala JWT au participat Vilma Ignat – Client Service Director, Raluca Petrescu, Account Assistant, Bogdan Gheorghiu – Creative Director & Senior Art Director, Irina Tomsa – Copywriter, Ilinca Dumitrescu – A/V Production Director.

Spoturile TV au fost produse in colaborare cu Anton Groves – regizor, Oliver Jacomelli – Director of Photography si casa de productie Saga Film, iar post-productia a fost asigurata de Chainsaw Romania.

Brandul numarul doi pe piata de dulciuri la nivel mondial, potrivit agentiei, brandul Kit Kat a fost lansat in 1937. Sloganul “Have a break. Have a Kit Kat”, care i-a adus celebritatea, a implinit 47 de existenta si continua sa aiba acelasi succes la public in toate tarile unde este utilizat. In Romania, Kit Kat a fost lansat de catre Nestlé Romania in septembrie 2004. Compania Nestlé, in prezent numarul 1 in materie de produse alimentare, a fost fondata in 1866 de Henri Nestlé si are sediul in Vevey, Elvetia.

Infiintata in 1996, agentia de publicitate Scala JWT (www.scalajwt.ro ) face parte din reteaua multinationala JWT, parte a grupului international de comunicare WPP.

(Iulian Toma info@adplayers.ro )

Scala JWT semneaza prima campanie Kit Kat made in Romania

...

Scala JWT semneaza prima campanie Kit Kat made in Romania

..


PUBLICITATE: