S-a deschis cel mai mare targ din industria de ambalaje. Packexpo 2018, 16-19 mai la Romexpo.
Miercuri, 16 Mai 2018
 

Credit: Packexpo Romania / Euroexpo  

adplayers Iulian Toma

S-a deschis cel mai mare targ din industria de ambalaje din Romania. Packexpo 2018 are loc in perioada 16-19 mai la Romexpo si are printre expozanti cele mai importante companii producatoare de echipamente si tehnologie de profil din intreaga lume.

Camelia Buda, Director General, Euroexpo, compania care alaturi de Romexpo organizeaza Packexpo 2018, cel mai mare targ din industria de ambalaje din Romania, creioneaza in interviul adplayers de mai sus doar cateva motive pentru care ar trebui sa luati masina sau orice alt mijloc de transport si sa va opriti la Complexul Expozitional Romexpo, intre 16 si 19 mai. 

Timp de 4 zile, peste 60 de companii internationale din 14 tari vor arata cele mai noi tehnologii din domeniul productiei de ambalaje – produse, solutii si servicii pentru industria de packaging ii asteapta pe cei interesati sa vada la fata locului cele mai noi metode si standarde de ambalare.

Peste 100 de echipamente inovatoare din industria de profil vor arata in ce "haine" ajung astazi produsele in fata cumparatorului. In cadrul evenimentului speakeri de top vor sublinia mesajele importante ale celor mai noi tehnologii in domeniu, de la ministri si presedinti de asociatii, pana la lideri de opinie din industria alimentara, retele de comercianti sau alti producatori de bunuri de larg consum sau prestatori de servicii.

Intrarea publicului la Packexpo este gratuita. Locuri de parcare exista in parcarea complexului expozitional Romexpo, iar daca nu ati apucat sa va inscrieti online (Gratuit) o puteti face pret de 1-2 minute la intrarea in pavilionul in care se desfasoara Packexpo 2018. Personalul expozitiei va poate ajuta nu doar cu inscrierea gratuita rapida ci si cu informatiile de care aveti nevoie pentru a viziona targul.

Formularul de inscriere (gratuita), aici
(poate fi completat si de personalul Packexpo la intrarea la expozitie)

Companiile expozante si harta unde le puteti gasi, aici

Mai mult in Targuri si Expozitii.


PUBLICITATE: