River Woods colectia Graffiti BBDO
Miercuri, 05 Aprilie 2006

(AdPlayers.ro )  Graffiti BBDO si River Woods au lansat o noua colectie de printuri pentru sezonul primavara – vara 2006. Pe langa print, campania a fost declinata si pe segmentul outdoor in Bucuresti, Constanta si Timisoara (orasele unde exista magazine River Woods).

Conceptul creativ al campaniei ce contine executiile “Mother”, “Young Man” si  “Prince Albert” a pornit, sustin reprezentantii Graffiti BBDO, de la caracteristicile vestimentatiei River Woods - rezistenta si comoda.

“Dezvoltarea acestui insight s-a facut pe o directie ce permitea executii inedite: atat de rezistente si de comode incat nu vei mai dori sa le dezbraci niciodata”, spun creativii.

In viziunea lor, cele trei printuri ilustreaza ideea de durata, de trecere a timpului in conditiile in care hainele raman aceleasi. “Este vorba despre o mama care alapteaza fara a renunta la bluza pe care o poarta, despre un tanar care se uita in oglinda, imbracat fiind in haine pe care in mod clar le poarta de ani intregi si i-au ramas mici sau despre un altul care si-a facut piercing cu hainele pe el”, adauga creativii agentiei de publicitate.

Targetul campaniei este reprezentat de “tinerii adulti” care cunosc valoarea vestimentatiei pe care o poarta dar si pe cea a banului si apreciaza calitatea mai presus de orice.

Echipa de creatie care a realizat campania de printuri a fost formata din: Dan Stanescu si Petru Teodorescu – Copywriteri, Cosmin Simionescu - Art Director, Alina Zaharescu – Group Creative Director si Adrian Preda – Creative Director, Vitalie Brega – Photo Producer. Fotografiile au fost realizate in studioul foto Carioca.

(Iulian Toma, info@adplayers.ro )

.

River Woods colectia Graffiti BBDO

.

River Woods colectia Graffiti BBDO

.

River Woods colectia Graffiti BBDO

.

River Woods colectia Graffiti BBDO

.

River Woods colectia Graffiti BBDO

.


PUBLICITATE: