ReBrand100 a premiat Seed Consultants pentru brandul romanesc Galador
Joi, 24 Februarie 2011


 (AdPlayers, Iulian Toma )

Seed Consultants a fost premiata la concursul ReBrand100 pentru proiectul de repozitionare strategica a brandului Galador. Competitia anuala este organizata de Rhode Island School of Design Statele Unite. In cadrul concursului, sunt premiate cele mai eficiente proiecte de reconstructie de brand si re-design din lumea intreaga, de catre un juriu international format din personalitati marcante de business si design.

“Galador este un brand romanesc ce cuprinde o gama de produse de ingrijire a pielii 100% naturale, din ingrediente vegetale, lucrate manual, care aveau un potential extraordinar de mare. Noua strategie de brand si design a urmarit cresterea vizibilitatii acestuia la raft si a atractivitatii pentru consumatorul final, si totodata transmiterea atributelor de produs prin elemente vizuale relevante pentru consumatori”, afirma Roxana Iancu, Senior Brand Consultant la Seed Consultants.

Potrivit reprezentantilor Seed Consultants, in urma rebrandingului realizat Galador, intr-un an de zile dupa relansare, cifra de afaceri a companiei a inregistrat o crestere de 250%, iar profitul s-a marit cu 400%. Raluca Beldiman (Pinky), designerul care a creat noua imagine a brandului, afirma ca “recunoasterea din partea ReBrand a eficientei proiectului de rebranding Galador vine sa certifice implicarea si pasiunea noastra pentru brandurile clientilor nostri si pentru business-ul lor”.

Echipa de proiect din partea Seed Consultants a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov – Managing Director & Strategy, Roxana Iancu – Senior Brand Consultant, Raluca Beldiman (Pinky) – Senior Brand Designer, Vladimir Martinus - Project Executive, iar din partea Galador, Ladislau Gagyi – General Manager.

Mai mult in Branding


PUBLICITATE: