Radio Guerrilla elibereaza Iasiul
Joi, 07 Decembrie 2006

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

Radio Guerrilla elibereaza IasiulReteaua Nationala Radio Guerrilla creste, spun oficialii postului, prin prezenta la Iasi, începând de vineri, 8 decembrie, ora 07:00 dimineata, pe frecventa 105 FM.

Potrivit postului de radio, pentru lansarea celui mai nou post de radio din Iasi, un “comando” de DJ din Bucuresti va pleca în Iasi, toate emisiunile din ziua de 8 decembrie urmând sa fie realizate LIVE din studiourile Radio Guerrilla din Iasi si receptionate simultan în toate orasele din Reteaua Nationala Radio Guerrilla.

Reprezentantii postului spun ca, de la 07:00 la 09:00, Mihai Dobrovolschi si Vlad Craioveanu vor trezi audienta cu “Guerrilla de Dimineata” iar de la 09:00 la 10:00 Liviu Mihaiu va face revista presei, marca înregistrata a postului - “Asta la revista presei, baby!”.

Pâna la ora 13:00, Marius Vintila va continua eliberarea playlistului de comercial in “Eliberadio”, câd, spune postul, Guerrilla va beneficia de o ora de “Muzica Libre”. Ciprian Dinoo va prelua stafeta vreme de 3 ore de “GuerriLIGHT” pâna la ora 17:00 când în studio se va instala Alex Ivasc cu varianta locala a emisiunii “Logout”.

La fel de plina de continut, seara se anunta pasnicul Calin Gheorghe cu linistea urechilor din emisiunea “Chillau”. Petrecerea "Hawalleu" va încheia ziua lansarii, spun promotorii postului local, într-un mod cât se poate de fericit.


PUBLICITATE: