"Piata inca nu intelege printul digital pe textile" Robert Buta, Rofobit, explica la Print & Sign
Vineri, 04 Septembrie 2015
 

adplayers. Iulian Toma

„Problemele care apar pentru noi ca si furnizor de servicii de print digital pe textile sunt generate de  faptul ca piata inca nu intelege printul digital pe textile” spune Robert Buta, director general al companiei Rofobit care  se ocupa cu acest tip de servicii.

„Este vorba, in special, de printul digital pe textile naturale, unde avem probleme de comunicare si intelegere de la inceput cu fiecare client, ceea ce pentru noi duce la un randament si o rentabilitate scazuta in ciclul de productie”

Rofobit vine la Print & Sign 2015 (8-11 septembrie, Romexpo) cu noutati in servicii de printul digital pe textile poliester pana la latimea de 320cm si print digital pe textile naturale cu cerneala reactiva in 8 culori. Robert Buta vine la PrintTex, unde va prezenta cele trei directii de productie pe care compania lucreaza in acest moment, si anume printul digital direct pe poliester, printul digital in domeniul home&deco si printul digital pe fibre naturale.

Specialistul este de parere ca „Nivelul pietei pentru print digital pe textile este in crestere, cu cerinte tot mai mari si mai complexe, dar si cu necesitatea de investitii din partea firmelor care merg in aceasta directie”

Detalii despre evenimentul Print & Sign, pe site-ul printsign.ro

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: