Peste 250 de oameni vor "Marketing in Direct"
Miercuri, 14 Octombrie 2009
( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Amanarea Rodirect, conferinta care trebuia organizat de ARMAD in septembrie nu a amanat si interesul oamenilor pentru un eveniment de marketing in direct.

Chiar daca demersurile de organizare au inceput acum mai putin de o luna, la conferinta Marketing in Direct propusa ca alternativa la Rodirect si-au aratat deja interesul multi investitori in marketing si comunicare.

Potrivit Mihaelei Petrovan (foto), General Manager la More Than Pub - organizatorul evenimentului, la prezentarile din cadrul „Marketing in Direct”, ce vor avea loc miercuri, 21 octombrie, si-au anuntat deja prezenta mai mult de 250 de participanti. „Sunt oameni care provin in majoritatea cazurilor din departamentele de marketing ale investitorilor in comunicare, agentii de publicitate, furnizori de servicii si companii de marketing direct”, a detaliat oficialul.

„Ne-am propus sa facem un eveniment accesibil atat pentru participantii din sala cat si pentru serviciile cu plata adresate companiilor din industria de marketing direct care au dorit sa-si sustina studii de caz”, sustine Petrovan. „Suntem siguri ca toata lumea va aprecia valoarea acestor studii, chiar daca acestea vor fi prezentate alaturi de logo-ul companiei. Prezenta acestuia in prezentari nu numai ca nu va afecta valoarea cazului expus, dar ii va da cu siguranta si girul de incredere al companiei care il prezinta, asa cum orice om de marketing cauta intr-o cercetare numele celui care a semnat-o”

Conferinta Marketing in Direct se adreseaza practicienilor in domeniul marketingului si comunicarii, interesati sa descopere avantajele adresarii directe si cele mai eficiente tehnici de marketing direct. Evenimentul din acest an reuneste experti internationali ai domeniului, printre care se numara John Griffiths, Leif Andersen, Barry Larson, sau specialisti locali - Maia Novolan, Serban Goran, Adela Rogojinaru, Shuja Shaikh, Marius Buiculescu. Vorbitorii vor sustine prezentari si workshop-uri cu scopul unei intelegeri mai bune a marketingului direct, si remodelarii perceptiei asupra acestui domeniu.

Taxa de participare pentru accesul la toate prezentarile conferintei „Marketing in Direct” este cuprinsa intre 400 si 500 de lei. Inscrierile mai sunt posibile pana vineri, 16 octombrie, pe site-ul evenimentului, (www.marketingindirect.ro ), sau la telefon 031.2255102.

 


PUBLICITATE: