Pentru prima data, Galeria Rotenberg-Uzunov va fi prezenta la MoBU - International Art Fair of Bucharest, stand 15B, deschis la Romaero Baneasa, in perioada 19-28 mai 2023
Vineri, 19 Mai 2023

 

Galeria va fi prezenta la MoBU, cea mai noua platforma de arta contemporana din zona Europei Centrale si de Est, cu o selectie de opere ale unor artisti tineri, cunoscuti deja pe piata de arta interna si internationala si tranzactionati la casele de licitatii.

AdPlayers. info

Galeria Rotenberg-Uzunov, una dintre cele mai dinamice si inovative galerii ale Capitalei, cu peste 10 ani de existenta pe scena culturala romaneasca, Galeria va fi prezenta la MoBU, cea mai noua platforma de arta contemporana din zona Europei Centrale si de Est, cu o selectie de opere ale unor artisti tineri, cunoscuti deja pe piata de arta interna si internationala si tranzactionati la casele de licitatii.

Arta digitala cu actiuni performative si experimente sonore, ilustrand inca o data interdisciplinaritatea, si, totodata, hibridizarea artei vizuale, limbaje artistice diferite, care, intr-o metamorfoza continua de forme, idei, compozitie si culoare, seduc publicul prin suplete estetica, forta vizuala, complexitatea mesajului artistic si nu in ultimul rand prin discursul pictural!

Artistii reprezentati de galeria Rotenberg-Uzunov, cu ale caror lucrari va veti intalni la MoBU, in perioada 19-28 mai 2023:

SMARANDA PILIUTA, RAID, ERSIN BACTISA, KHALED MATAR,

MARK CARAIAN, TELI IACSA, OVIDIU PANIGHIANT.

Un punct de atractie al standului Galeriei Rotenberg-Uzunov va fi  CROSS OF THE MILLENIUM, realizata de cel mai mare sculptor realist din SUA, Frederick Hart. Executata din  rasina acrilica, inalta de 2 metri, Crucea Mileniului i-a fost prezentata Papei la Vatican, in 1999, intr-o vizita privata. Impresionat de frumusetea ei, Papa a denumit-o Crucea Mileniului, pentru a omagia cei 2000 de ani de la nasterea lui Iisus. S-au realizat doar 5 exemplare din aceasta cruce, tiparul fiind distrus.

De asemenea, galeria Rotenberg-Uzunov v-a pregatit si alte evenimente, doua expozitii ce poarta semnaturi celebre:

- duminica, 21 mai, ora 17, de Sfintii Constantin si Elena,  In memoriam Constantin Piliuta – doua decenii de la moartea sa, in dialog artistic cu fiica sa, Smaranda Piliuta. Vor fi expuse pentru prima data, lucrari semnate Constantin Piliuta din colectia omului de afaceri si colectionarului Eduard Uzunov

- marti, 23 mai, ora 17, in prezenta autorului, Portrete si suete cu Horatiu Malaele!

Fiecare zi la standul Galeriei Rotenberg-Uzunov, 15 B, incepand cu ora 15:00, inseamna intalnirea cu un alt artist!

Vineri, 19 mai - Ersin Bactisa                                    

Sambata, 20 mai -  Teli Iacsa

Duminica, 21 mai - Smaranda Piliuta (ora17:00)

Marti, 23 mai – Horatiu Malaele (ora 17:00)

Miercuri, 24 mai – Mark Caraian

Joi, 25 mai – Ovidiu Panighiant  

Curator: Adina Rentea

Program de vizitare MoBU, zilnic, intre orele 12:00 – 21:00

Mai mult in Eveniment, Expozitii




PUBLICITATE: